Dan Bittman crede, de fapt, în coronavirus. Artistul a dat cărțile pe față: „Nu sunt idiot”

Dan Bittman și-a scimbat părerea!?

Dan Bittman crede, de fapt, în coronavirus. Artistul a dat cărțile pe față: „Nu sunt idiot”

Dan Bittman a dat zilele acestea o serie de declarații care le-au dat serios de gândit fanilor. Solistul de la Holograf a dat de înțeles că nu crede în existența coronavirusului. Din acest motiv multă lume l-a criticat și l-a judecat serios. Acum, revine cu alte dezvăluri prin intermediul cărora le transmite oamenilor că el crede, de fapt, în COVID-19.

În plus, el a spus că nu este de acord cu toate regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. El i-a criticat serios pe oamenii legii și le-a spus tot ce a avut pe suflet. El este, în general, extrem de sincer și nu se teme să își exprime punctul de vedere indiferent de consecințe.

Dan Bittman și-a schimbat părerea

La câteva zile după ce a făcut acele declarații, el a decis să lămurească întreaga situație. A povestit că el crede că există acest virus, dar nu este de acord cu restricțiile. Autoritățile l-au determinat să se comporte așa și să spună toate acele lucruri. El a vorbit și despre faptul că în alte țări cazurile au scăzut considerabil, după ce s-au impus anumite reguli. Numai în România, acestea încep să crească în ciuda eforturilor. Este de părere că mulți nu au coronavirus, dar sunt declarați pozitivi fără niciun motiv.

Dan Bittman crede, de fapt, în coronavirus. Artistul a dat cărțile pe față: „Nu sunt idiot”

“M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a declarat Dan Bittman la un post de televiziune.

Mai multe vedete au sărit la gâtul lui, printre care se află și Horia Brenciu. Deși sunt prieteni de ani de zile, el nu a putut să nu își dea cu părerea despre acest subiect controversat. În general, nu discută despre acest subiect cu fanii lui, dar nu a mai putut să tacă.

„Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”, a mai afirmat cântărețul.