Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România. Mulți ar spune că este regele Revelioanelor de la noi din țară. Nu există an în care el nu filmeze mult aștepta emisiune pentru noapte dintre ani. Asta nu este tot! El este, de asemenea, singurul prezentator tv care a reușit în ultimii 20 de ani să țină oamenii în fața micului ecran. Așadar nu există Revelion fără Dan Negru, iar oamenii nu își pot imagina cum ar fi seara respectivă fără el.

Ei bine, el reușește să își surprindă fanii de fiecare dată. An de an, pune la cale ceva inedit și emisiunea atinge cote de audiență senzaționale. Mulți oameni preferă să stea pe canapea să se uite la el, decât să petreacă în oricare alt loc. Face el ce face și reușește să strângă milioane de oameni în fața micilor ecrane. Nu a venit iarna încă, dar multă lume se gândește deja oare cum va fi revelionul de acesta.

Dan Negru vorbește despre Revelion

În schimb, Dan Negru nu se gândește la Revelionul care va urma, ci la cel care a trecut. Are multe regrete legate de anul acesta, mai ales că a fost unul care ne-a pus la încercare pe toți. Pe rețelele sociale, el a postat o imagine legată de anul 2020, alături de un text care le-a atras repede atenția internauților.

„Am fost un prost că am sărbătorit cu șampanie 2020.”, a menționat prezentatorul tv într-o postare pe Facebook.

Dan Negru, anunț neașteptat despre Revelion. Cum au reacționat fanii: „Am fost un prost când …”

Prezentatorul regretă faptul că șampania nu trebuia deschisă pentru acest an, pentru că nu merita. A fost un an dur și nimeni nu știe ce va urma, de fapt. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar imaginea a adunat mii de aprecieri în doar câteva minute.

„A fost un an aproape frumos. Urât pentru  a fost pandemia, dar frumos pentru  am descoperit țara mult mai bine, plus multe mai multe, asta în funcție de om. Eu spre exemplu mi-am dezvoltat mult mai mult pasiunea auto moto prin campionatele naționale date la tv. Dacă se știa ce va fi, dar nu am știut și ne-am bucurat de fiecare zi. Așa cum trebuie  ne bucuram la fel și acum pentru fiecare zi dăruită de Dumnezeu !!!”, i-a scris un fan lui Dan Negru.