Dana Budeanu a încins internetul! Ipostaze incendiare cu vedeta pe Instagram / FOTO

Dana Budeanu este lipsită de orice inhibiții. Aceasta a arătat că și ea are cu ce se lăuda.

Dana Budeanu a încins internetul! Vedeta, ipostaze incendiare pe Instagram / FOTO

Dana Budeanu este o femeie superbă, care afișează un trup perfect. Multe femei visează să arate ca ea, dar foarte puține pot să se laude cu o asemenea performanță. Controversata vedetă a început să posteze tot mai des imagini în care își etalează silueta. Deși nu își obișnuise fanii cu astfel de fotografii, aceștia au primit cu entuziasm o astfel de surpriză.

Vedeta face ea ce face și găsește noi moduri prin care să atragă atenția. Deși ea pune multe postări legate de lumea politică ori de vedetele de la noi, mai rar ne este dat să vedem și astfel de imagini cu ea. Recent, ea a încins imaginația tuturor, după ce s-a pozat în ipostaze incendiare. Ea a ales să poarte câteva rochii de senzație, care pun în evidență un trup bine lucrat.

Dana Budeanu, fără sutien pe Instagram

În plus, Dana Budeanu a ales să nu poarte deloc lenjerie intimă și nu s-a temut să le arate fanilor entuziasmați lipsa acesteia. Toți admiratorii ei știu despre aceasta că ea nu este o mare fană a sutienelor. Ori de câte ori are ocazia, Dănuța își face mereu apariția pe social media fără acest accesoriu.

Dana Budeanu a încins internetul! Vedeta, ipostaze incendiare pe Instagram / FOTO

Una dintre imaginile care i-au făcut pe fani să înroșească butonul de like este cea în care ea poartă un sacou pe pielea goală. Trebuie să recunoaștem că o prinde de minune și ideea a fost mai mult decât inspirată. Din acest motiv urmăritorii ei de pe Instagram au fost mai mult decât entuziasmați de această mișcare.

Recent, ea a fost invitată într-o emisiune televizată unde a vorbit despre faptul că nu este de acord cu autoritățile care obligă purtarea măștilor de protecție.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți.

Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav. Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero” a spus Dana Budeanu la Antena 3.