Dana Rogoz este alături de Laura Cosoi după ce și-a pierdut tatăl: ”E cel mai mare și mai crunt dor”

Dana Rogoz este alături de Laura Cosoi în aceste momente extrem de delicate.

Dana Rogoz este alături de Laura Cosoi după ce și-a perdut tatăl: ”E cel mai mare și mai crunt dor”

Laura Cosoi este profund îndurerată după ce vestea morții tatălui a căzut ca un trăsnet asupra ei. Fanii sunt alături de ea și o încurajează în aceste momente atât de dificile.

Nici Dana Rogoz nu a lăsat-o la greu pe prietena sa foarte bună. Aceasta a scris un mesaj zguduitor prin care i-a transmis toata simpatia și mângâierea. Și ea a trecut la rândul său prin aceleași sentimente de neputință și dor ce o încearcă acum pe Laura Cosoi, fix acum șase ani de zile.

Ziua de ieri a fost una dintre cele mai negre zile din viața Laurei Cosoi de până acum. Tatăl ei a părăsit acastă lume, ducându-se la cele veșnice. În aceste momente, puține lucruri o pot alina pe frumoasa artistă, răpusă de durere.

În acest sens, ea a publicat în mediul online o fotografie din copilărie extrem de emoționantă, în care se afla îmbrățișată de tatăl său. Lângă fotografie, Laura a scris și un mesaj foarte sensibil, plin de sentimente profunde și tristețe.

Dana Rogoz își susține prietena și colega

Toți admiratorii Laurei Cosoi au empatizat cu suferința prin care trece acum vedeta, așa că au încercat să îi ridice moralul prin multele mesaje frumoase, de susținere și de apreciere cu care au copleșit-o.

Dana Rogoz s-a aflat și ea printre cei care i-au sărit în ajutor, așa că i-a transmis un mesaj plin de emoție. Artista înțelege foarte bine durerea Laurei, pentru că nu este deloc străină de această experiență tragică.

Dana Rogoz este alături de Laura Cosoi după ce și-a perdut tatăl: ”E cel mai mare și mai crunt dor”
Aceasta mărturisește faptul că dorul de un părinte este unul dintre cele mai mari și mai crunte.

”E cel mai mare și crunt dor acum. Abia acum realizezi că înainte nici nu știai ce e dorul, pentru că trăiai cu gândul că poți oricând să îl revezi, să îi vorbești, să îl strângi în brațe. Îmi pare așa de rău, Laura …”, a scris Dana Rogoz.