Dana Rogoz, mărturisiri despre copiii ei. Ce le-a povestit vedeta fanilor: "Sufăr doar că..."
in

Dana Rogoz, mărturisiri despre copiii ei. Ce le-a povestit vedeta fanilor: „Sufăr doar că…”

Dana Rogoz și-a luat din nou fanii prin surprindere.

Dana Rogoz face ea ce face și își uimește fanii de pe rețelele sociale. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară și are succes pe toate planurile. Anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru artistă. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil și este mai fericită ca niciodată. De când micuța a venit pe lume, viața ei a devenit completă.

Dana Rogoz, mândră de copiii ei

Artista este foarte activă pe rețelele sociale, unde petrece extrem de mult timp. Aproape că nu trece zi fără să posteze câte ceva, spre bucuria admiratorilor. Dana Rogoz se bucură de susținerea unui număr impresionant de oameni. Sute de mămici sunt cu ochii pe ea și îi ascultă sfaturile. Recent, ea a făcut o serie de mărturisiri despre copiii ei, pe care îi iubește enorm. Regretă că timpul trece mult prea repede și nu se poate bucura suficient de momentele importante și frumoase din viața ei.

Dana Rogoz, mărturisiri despre copiii ei. Ce le-a povestit vedeta fanilor: "Sufăr doar că..."

„Ador perioada asta. Sufăr doar că zilele trec prea repede, mai ales de când a început școală. Iar ei doi sunt un spectacol, de care nu mă mai satur. Lia a ajuns la etapă în care își bagă degetele de la picioare în gură și gângurește continuu. Vlad e la etapă în care fuge cu ghiozdanul spre școală dimineață când aude soneria și ne explică cum îți poți da întâlnire în timpul orei la baie cu ce coleg vrei, că să mai poți stă de vorba cu el un pic, pe ascuns. Și că la ora de muzică nu e musai să cânți când porți masca.”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

În plus, varta aceasta, ea și soțul ei și-au cumpărat casa visurilor lor la Viscri. Și-au dorit mereu un astfel de loc doar al lor. Ea are nevoie de îmbunătățiri, dar au petrecut mult timp pe acolo în rulota lor. Fiul lor s-a bucurat enorm de vacanța de vară, iar acum este fericit că a început școala.

Vedeta și-a ținut fanii la curent în tot acest timp și le-a arătat mult imagini superbe cu locuința respectivă. Nu are cuvinte să descrie cât de fericită este cu viața pe care o duce acum. A muncit și a luptat pentru a avea tot ce are acum și se bucură de succes alături de familia sa.

Adda s-a transformat total! Vedeta a reușit să își uimească din nou fanii / FOTO

Adda s-a transformat total! Vedeta a reușit să își uimească din nou fanii / FOTO

Bogdan Mocanu revine la Puterea Dragostei. Declarații șocante ale vedetei: „Mă duc cu Jador!”