Dana Rogoz nu a trecut peste pierderea tatălui ei: ”L-am iertat, dar există regrete”
in

Dana Rogoz nu a trecut peste pierderea tatălui ei: ”L-am iertat, dar există regrete”

Dana Rogoz și-a iertat părintele.

Dana Rogoz nu poate trece peste moartea tatălui său. Bărbatul s-a stins din viață acum trei ani, iar de atunci a lăsat o durere mare în urmă. Vedeta nu poate depăși acele momente oricât ar încerca. Este genul acela de femeie puternică și nu se lasă doborâtă atât de ușor. Cu toate acestea, uneori ar momente în care simte că nu mai poate.

Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Ea poate afirma cu tărie că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea are o carieră de succes și o familie despre care mulți ar spune că este perfectă. Duce, de asemenea, o viață de vis la care mulți doar visează. De când a venit pe lume fetița ei, viața artistei s-a schimbat în totalitate.

Dana Rogoz a vorbit sincer despre tatăl ei

Viața ei pare una perfectă din toate punctele de vedere. Pare că nu îi lipsește nimic, dar nu este așa. Dana Rogoz și-a pierdut tatăl acum câțiva ani, iar de atunci trăiește cu acest regret în suflet. În plus, nu poate uita toate situațiile prin care a fost nevoită să treacă și care au marcat-o profund.

”Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a spus Dana Rogoz în cadrul unei emisiuni TV.

Dana Rogoz nu a trecut peste pierderea tatălui ei: ”L-am iertat, dar există regrete”

Fanii au impresia că știu totul despre ea, dar reușește să îi surprindă de fiecare dată. Ea face parte din categoria vedetelor care petrec extrem de mult timp pe rețelele sociale. Pe Instagram, ea postează aproape zilnic și are grijă ca fanii să fie informați cu tot ce se întâmplă în viața ei. Ei bine, recent ea le-a povestit câte ceva despre tatăl ei. Bărbatul nu a fost prezent în viața ei și a durut-o extrem de tare și chiar a căpătat un obicei, după ce el s-a stins din viață.

”Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a mai spus ea.

Ramona Olaru, motivul real al despărțirii de Cuza. Vedeta spune că este vina vloggerului: ”O persoană care...”

Ramona Olaru, motivul real al despărțirii de Cuza. Vedeta spune că este vina vloggerului: ”O persoană care…”

George Burcea și Andreea Antonescu au început scandalul. Artiștii și-au adresat cuvinte dure: “Niciodată nu-mi voi ține gura…”

George Burcea și Andreea Antonescu au început scandalul. Artiștii și-au adresat cuvinte dure: “Niciodată nu-mi voi ține gura…”