Dana Rogoz s-a întors în București, dar nu și acasă. Actrița va apărea într-un lungmetraj străin

După zile de filmare, artista s-a întors în țară, dar nu dorește să meargă acasă din motive de siguranță

Dana Rogoz s-a întors în București, dar nu și acasă. Actrița va apărea într-un lungmetraj străin

Acum o săptămână, Dana Rogoz se pregătea să plece în Slovacia, la filmări, împreună cu fiica sa, Lia, pe care încă o alăptează. Deși plecarea a tot fost amânată, într-un final aceasta a reușit să ajungă la filmările lungmetrajului străin, în care joacă unul dintre principalele roluri.

Despărțirea de cei dragi avea să fie una grea, întrucât întâiul născut al vedetei a început să plângă „în hohote”, însă totul a fost bine până la urmă, după cum artista spera, având în vedere că nu mai plecase niciunde până atunci doar cu fetița.

Ajunse în camera de hotel, după ce s-a organizat și a despachetat totul, „Abramburica” a decis să le arate minunata priveliște și urmăritorilor săi de pe Instagram și, totodată, să le povestească în câteva cuvinte despre cum a decurs primul zbor al Liei cu avionul.

De altfel, pe tot parcursul șederii acolo, actrița și-a ținut fanii la curent cu toate activitățile și a postat fotografii, chiar și cu ceilalți actori, printre care s-a aflat și binecunoscutul Pavel Bartoș.

După zile de filmare, artista și micuța ei s-au întors în țară, dar deocamdată nu vor merge acasă

Dana Rogoz s-a întors în București, dar nu și acasă. Actrița va apărea într-un lungmetraj străin

Într-o postare recentă, Dana Rogoz spunea că îi era dor de priveliștea de la geamul avionului și anunța că s-au întors în țară, dar că ea și fiica sa nu vor merge încă acasă.

Din motive de siguranță, actrița a decis ca timp de câteva zile ea și Lia să stea într-un alt apartament, cu toate că Slovacia a fost scoasă din lista galbenă de risc. Cele două, conform celor scrise pe Instagram, vor face încă un test, iar după ce și acesta va ieși negativ, se vor duce acasă pentru a petrece sărbătorile în familie, cu toții.

Anul viitor, în ianuarie, Dana Rogoz și Lia vor pleca din nou în Slovacia, de această dată rămânând acolo timp de o lună.