Dani Mocanu a dus credința la un alt nivel. Artistul a făcut un gest extrem pentru Dumnezeu: ”Cu Dumnezeu ești o forță!”

Ce a făcut Dani Mocanu de dragul credinței!

Dani Mocanu a dus credința la un alt nivel. Artistul, gest extrem pentru Dumnezeu: ”Fără El ești nimic”

Dani Mocanu a șocat pe toată lumea, în momentul în care a anunțat că se lasă de muzică. Multora li s-a părut o glumă, dar el a vorbit cât se poate de serios. De fapt, nu renunță de tot la muzică ci doar la manele. El a decis să cânte de pe 7 ianuarie 2021 doar piese bisericești, cu care are de gând să ajungă în topuri.

Mai mult decât atât el dorește să își convingă fanii să facă și ei la fel. In ideea aceasta și-a propus să convingă cel puțin zece persoane care să se pocaiasă.

De când a luat calea lui Dumnezeu fostul manelist a postat un vlog în care le explică admiratorilor săi cum de a ajuns să ia această decizie. El a explicat că este de părere că doar datorită lui Dumnezeu a ajuns unde este acum. Așadar, dorește să îi dedice Lui o serie de piese pe care sigur le va urca și pe YouTube. Dar asta nu este tot.

Dani Mocanu a șocat o lume întreagă

Tot de dragul credinței, el a decis să facă un gest care a șocat pe toată lumea. Dacă nu erau convinși că fostul manelist vorbea serios, aceasta este dovada clară. Ei bine, Dani Mocanu și-a tatuat un Psalm din Biblie pe picior. Asta da veste pentru fanii lui.

”Amin! Cu Dumnezeu ești o forță! Fără El ești nimic”, a fost mesajul transmis de Dani Mocanu pe rețelele sociale.

Dani Mocanu a dus credința la un alt nivel. Artistul, gest extrem pentru Dumnezeu: ”Fără El ești nimic”

Dănuțu are de gând să facă tot ceea ce îi stă în putință, pentru a se apropia mai tare de Dumnezeu. Tatuajul a fost o surpriză pentru mulți pentru că nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din parte sa.

După cum știți deja, el vrea să convingă oamenii să-și întoarcă fața către Dumnezeu. Însă într-o lume în care contează valoarea, banii, dușmanii și femeile va fi o misiune destul de grea de dus la îndeplinire. Cu toate acestea acest plan te face cel puțin curios. Oare va reuși Dani Mocanu să convingă 10 admiratori de-ai săi?

”Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!”, a zis Dani Mocanu, la un moment dat.