Dani Mocanu, atac dur la adresa lăutarilor din România. Artistul, mai sincer ca oricând: ”Am să vă bat! ”

Dani Mocanu și-a exprimat din nou punctul dur de vedere la adresa persoanelor din jurul lui.

Dani Mocanu, atac dur la adresa lăutarilor din România. Artistul, mai sincer ca oricând: ”Am să vă bat! ”

Dani Mocanu nu are nevoie de nicio introducere. Este unul dintre cei mai controversați cântăreți de manele de la noi. Artistul este recunoscut pentru sinceritatea de care a dă dovadă de fiecare dată. Ori de câte ori are de zis ceva, el nu se pote abține. De-a lungul timpului, viața l-a învățat multe lecții dure. El are momente în care simte nevoia să descarce în fața fanilor. Ei bine, are și momente în care nu mai suportă și răbufnește pe Instagram.

Dani Mocanu, amenințări pe Instagram

Recent, manelistul nu a mai rezistat și le-a transmis lăutarilor din România un mesaj dur care a șocat pe toată lumea. Dani Mocanu nu s-a putut abține și a început să-i amenințe în stilul lui caracteristic. Admiratorii s-au obșnuit cu el și replicile sale din mediul online, dar de data aceasta chiar i-a șocat. Fiind un om de succes, el își permite să își dea cu părerea despre oricine îi poftește inima. El a lansat un atac dur pe contul de Instagram și a început să-i amenințe pe lăutarii din România, susținând că au uitat de unde au plecat. Nu se știe pentru cine exact este mesajul transmis de manelist.

”Lăutarii ăștia fomiști care v-ați luat aere de vedetă… vă spun de acum: Am să vă bat și bătaia va fi filmată!!! Feriți-vă de mine”, a scris Dani Mocanu.

Zilele acestea, a reușit să uimească pe toată lumea și într-un mod plăcut. Mai exact a mărturisit faptul că vor plânge toți artiștii din România, după ce piesa alături de Abi Talent va fi lansată. Cel mai probabil, manelistul se referea la faptul că vor rupe topurile muzicale din țara noastră imediat. Așa s-a și întâmplat! Piesa are un real succes și se află pe lista celor mai ascultate piese din lume. Colaborarea lor ocupă locul 17 la nivel mondial.