Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați artiști din lumea manelelor. Cu toate că el afirma în piesele sale că nu a încălcat legea și că el doar cântă despre ilegalități, iată că dosarele penale pe care le are la activ spun cu totul altceva.

Dani Mocanu este manelistul preferat de cei mai de temuți interlopi și nu este deloc străin de problemele cu oamenii legii. Anul 2016 a fost anul care i-a purtat ghinion manelistului. A fost acuzat că face parte dintr-o rețea periculoasă de proxeneți și că s-ar ocupa și cu spălare de bani. Potrivit informațiilor de la acea vreme, victimele erau din România și duse să practice prostituția în unele zone din Londra.

Ce probleme cu legea a mai avut Dani Mocanu?

Problemele nu se opresc aici, pentru că 3 ani mai tâziu, mai exact în anul 2019, Dani Mocanu își ”întărește” relația cu oamenii legii. După ce a urcat pe canalul său de YouTube o piesă care promova violența, ura și denigrarea la adresa femeii, Dani Mocanu intră din nou în vizorul oamenilor legii.

Și asta nu e tot! Dani Mocanu a mai încălcat legea anul acesta, mai exact în luna aprilie a acestui an după ce artistul nu a respectat măsurile impuse de autorități pe timpul pandemiei și a părăsit domiciliul.

Această încălcare a legii a avut urmări, lui Dani Mocanu dându-i-se o amendă în valoare de 1 000 de lei. Cu toate acestea, manelistul a avut și un motiv pentru care a părăsit locuința. Avea nevoie de niște produse de la magazin, dat fiind faptul că la el tocmai venise o domnișoară.

„Am luat o amenda. Am iesit noaptea pe la ora 01.00-01.30. Am iesit la plimbare, pur si simplu pentru ca eu, sa fiu sincer, am tot iesit. Nu am prea stat in casa. Si am fost oprit de un echipaj in centrul Pitestiului. Am primit o amenda de 1.000 de lei. Am undeva la 20.000 de lei sa platesc la Primarie, dar nu am sa platesc in viata mea pentru ca eu nu am nevoie de Primarie. Da, in sfarsit, eu am multe datorii, dar nu le-am platit si nici nu le platesc in viata mea, indiferent de ceea ce se intampla. Tocmai de asta si ies, adica nu ma intereseaza cate amenzi primesc”, a declarat Dani Mocanu la acea vreme, pentru Antena Stars.

Dani Mocanu, cea mai recentă problemă cu oamenii legii

Cea mai recentă problemă cu oamenii legii provine de pe urma ultimei sale piese lansată în mediul online. În această melodie apare, alături de Dani Mocanu, un leu care, la o primă vedere, are mai multe răni pe corp și un comportament total ieșit din comun pentru un astfel de animal.

Dani Mocanu, ce probleme are cu legea? Ce infracțiuni a comis manelistul

Dani Mocanu, bineînțeles, s-a apărat și a menționat la un moment dat că rănile care apar pe corpul leului nu sunt reale și că, în realitate, este vorba despre un machiaj profesionist pentru ca leul să pară cât mai feroce, fix ca personalitatea lui.