Problemele se țin lanț pentru Dani Mocanu. Manelistul a lansat recent o piesă, care a stat câteva zile pe primul loc în Trending. Aceasta se numește ”STOP ROMÂNIA” și le-a atras imediat atenția internauților. Mulți au fost deranjați de noul său videoclip și i-au adus artistului acuzații grave. La filmări el a folosit un leu, care era grav rănit.

Din acest motiv acesta riscă să aibă un dosar penal. Nu este prima dată când are astfel de probleme, deoarece în trecut a mai fost acuzat pentru trafic de persoane și proxenetism. Leul care apare în cel mai nou videoclip al artistului se află într-o stare deplorabilă.

Acesta avea mai multe răni pe picioare, dar și pe spate. Autoritățile au fost alertate, după ce mai multe persoane au sesizat acest lucru. Vedeta se poate alege astfel cu un alt dosar penal, pentru că polițiștii efectuează deja cercetări privind rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor.

Dani Mocanu, luat la rost din cauza noului său videoclip

Zeci de petiții au fost trimise de internauți oamenilor legii. Aceștia cer să se ia măsuri și Dani Mocanu să fie pedepsit conform legii pentru faptele sale. Toată lumea a luat foc la vederea imaginilor, dar el continuă să nege toate acuzațiile care i s-au adus zilele acestea.

Dani Mocanu, criticat dur după ce a rănit un leu într-un videoclip. Artistul s-a ales cu un dosar penal: ”Frustrare și neputință”

El a susținut că rănile pe care le avea animalul nu au fost pe bune. Dani Mocanu a povestit că au decis să îi facă acele răni cu machiaj, doar pentru ca leul să pară mult mai fioros. Chiar dacă arăta chinuit și sedat, el a spus că animalul a fost tratat ca un bebeluș. Bineînțeles că nimeni nu l-a crezut, iar cercetările în cazul lui sunt încă în desfășurare.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecția animalelor, în care se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Verificările efectuate de polițiști până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.