Cântăreţul de manele Dani Mocanu, condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, a reacţionat, într-o postare pe Facebook, unde spune că va apela la Divinitate pentru a se răzbuna.

„6 luni de închisoare pentru o melodie … dar de ce eu din atâția artiști ??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul (…) țineți-vă bine … cu Dumnezeu nu e de joacă”, a transmis Dani Mocanu, pe Facebook.

Joi, 29 aprilie, Dani Mocanu a fost condamnat de către Judecătoria Pitești, la șase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, după contopirea a două pedepse.

Cântăreţul de manele a fost trimis în judecată în ianuarie 2020. „În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, arătau procurorii.