Despre Dani Mocanu și Florin Salam s-a spus că nu s-ar înțelege deloc. Se pare că maneliștii ar fi la cuțite și că au avut deja câteva conflicte în trecut. ”Regele vizualizărilor” a dat pe față adevărul despre relația pe care o are cu ”Regele Manelelor”. Declarațiile sale au luat prin surprindere pe toată lumea.

Dani Mocanu a șocat tot internetul, în momentul în care a anunțat că se va lăsa de muzică. El a povestit că a decis să se pocăiască și că din ianuarie nu va mai cânta deloc manele. Asta nu înseamnă că se va lăsa, în schimb, de muzică. El va cânta doar muzică bisericească și Îl va slăvi numai pe Dumnezeu. Cu toate acestea le-a promis fanilor că va lansa toate proiectele pe care le-a început până acum.

Dani Mocanu regretă că nu a făcut piesă cu Florin Salam

Zilele acestea, Dani Mocanu a lansat o nouă piesă care a stârnit controverse în mediul online și care a stat zile în șir pe locul 1 în Trending. În filmarea respectivă, el s-a folosit de un leu care avea răni grave.

Deși era mai mult decât evident că rănile erau reale, manelistul a negat acuzațiile aduse. El a filmat un vlog în care a explicat lumii întregi că rănile respective au fost realizate cu machiaj.

Dani Mocanu, părere sinceră despre Florin Salam. Ce i-a transmis ”Regelui Manelelor”

Deși Dani a lansat multe piese de succes de unul singur, fanii i-au transmis că ar fi dorit să îl asculte într-o melodie alături de Florin Salam. Cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Cel care a refuzat categoric acest gen de colaborare a fost ”Regele Manelelor”.

Asta deoarece el a fost profund dezamăgit de comportamentul acestuia, mai ales că în perioada aceea avea probleme serioase cu legea. Cu toate acestea el regretă că nu a lansat niciodată vreo piesă alături de Salam și și-a făcut cunoscută părerea pe care o are despre unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști.

 ”Florin Salam este cine este, iar asta e clar! Dar consider că a pierdut făcând melodii cu toți necunoscuții”, a spus Dani Mocanu despre Florin Salam.