Dani Mocanu a dat de probleme. El a lansat săptămâna trecută o piesă, care a rupt topurile muzicale de la noi. Aceasta s-a situat pe primul loc în Trending și a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În videoclipul piesei respective apare un leu cu răni grave, motiv pentru care internauții au luat foc. Unii dintre ei au făcut o petiție, pentru ca vinovații să răspundă în fața legii pentru faptele lor.

După toate acestea, polițiștii au făcut percheziții în locuința artistului. Ei nu s-au oprit doar acolo, ci au făcut cercetări și în alte două locații. Manelistul nu este încântat de situație, mai ales că se consideră nevinovat în acest caz. El a făcut un vlog în care le-a explicat admiratorilor că leul este bine și că a fost tratat ca un bebeluș. Rănile respective susține el că au fost realizate cu machiaj profesional, doar pentru a-l face să pară mai fioros.

Dani Mocanu a răbufnit pe Facebook

După ce s-a trezit cu mascații la ușă, artistul a avut și prima reacție. Se pare că a fost deschis chiar și un dosar penal pentru condițiile în care au fost ținute leul, dar și pentru tratamentele dure la care animalul a fost supus.

Dani Mocanu, prima reacție după ce s-a trezit cu oamenii legii la ușă: ”Au venit mascații”

Oamenii legii din Argeș au mers, de asemenea, în locuința persoanei care a filmat videoclipul controversat în care apare animalul cu răni la nivelor membrelor, dar și pe spate. În plus, polițiștii au mai mers și la sediul unui studio din Ilfov. După tot ce s-a întâmplat, Dani Mocanu a oferit primele declații. Cântărețul de manele susține că adevarata problemă în țara noastră nu este leul respectiv, ci virusul de care nu reușim să mai scăpăm sub nicio formă.

”Mascații au venit în căutarea leului și da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem… dar unde e leul?”, a scris Dani Mocanu pe pagina sa de Facebook