Dani Mocanu, replici acide la adresa unor artiști de la noi. Artistul le-a aruncat cuvinte grele: ”Am făcut totul de unul singur și...”
in ,

Dani Mocanu, replici acide la adresa unor artiști de la noi. Artistul le-a aruncat cuvinte grele: ”Am făcut totul de unul singur și…”

Dani Mocanu a răbufnit din nou pe internet.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la manele de la noi. El este extrem de sincer și ori de câte ori are ceva de zis, nu se poate abține. Chiar dacă este criticat pentru părerile sale, el nu se teme să spună în gura mare ceea ce gândește. De cele mai multe ori, s-a luat la ceartă cu alte persoane publice din această cauză, dar nu i-a păsat.

Manelistul poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. A muncit din greu pentru a ajunge unde este acum și se bucură de succes. Câștigă sume impresionante de bani și își permite orice aroganță. Nici măcar nu obișnuiește să se uite la bani, atunci când vine vorba despre mofturile sale. Își cumpără tot ceea ce își dorește, indiferent cât este nevoit să scoată din buzunarul pentru lucrul respectiv.

Dani Mocanu s-a enervat din nou

În ultima vreme, Dani Mocanu a devenit extrem de activ pe rețelele sociale. Oricât de ocupat ar fi, acesta nu uită de fanii lui. Postează aproape zilnic Story-uri prin intermediul cărora îi ține pe fanii lui la curent cu tot. Aceștia s-au obișnuit cu felul ei de a fi și nu îl judecă pentru toate afirmațiile pe care le face.

Dani Mocanu, replici acide la adresa unor artiști de la noi. Artistul le-a aruncat cuvinte grele: ”Am făcut totul de unul singur și...”

El și-a unit zilele trecute forțele cu Abi Talent. Cei doi au lansat o piesă care a rupt topurile din țara noastră, dar și pe cele din afară. Nici măcar lor nu le-a venit să creadă cât de bine le-a prins colaborarea, iar fanii sunt nerăbdători să vadă, dacă pe viitor vor mai scoate ceva. Acest succes i-a adus artistului și multe critici din partea oamenilor, dar și din partea altor artiști. Auzind tot ce au avut de zis, manelistul i-a pus imediat la punct.

Referitor la artiștii ăștia de carton sau de sezon că nici nu mai știu cum să le spun, am doar un mesaj: În 10 ani n-am avut niciun impresar sau vreun ajutor din partea nimănui…am făcut totul de unul singur și am rupt România. aaa, era să uit. Am făcut câteva milioane de euro, voi aveți mult de muncă”, spune Dani Mocanu despre unii artiști de la noi din țară.

Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: "Sper să nu aud apoi că..."

Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: „Sper să nu aud apoi că…”

Nicoleta Nucă, reguli stricte pentru iubit. Ce nu acceptă vedeta să facă el: ”Este inadmisibil”

Nicoleta Nucă, reguli stricte pentru iubit. Ce nu acceptă vedeta să facă el: ”Este inadmisibil”