Dani Mocanu a lansat un videoclip care a stârnit o serie de controverse în mediul online. În filmarea respectivă apare un leu care are mai multe răni pe picioare, dar și pe spate. În plus, animalul se pare că avea și dermatită, iar din spusele unora ar fi fost și sedat. Astfel, atunci când a lansat noua sa melodie, artistul s-a trezit cu probleme serioase.

Aceasta a prins destul de bine la public și a ajuns pe primul loc în Trending, în numai 24 de ore. Deși are deja câteva milioane de vizualizări pe YouTube, videoclipul său nu a fost deloc pe placul fanilor. Din cauza imaginilor în care apare leul chinuit, noua sa melodie a fost scoasă din Trending.

Se fac percheziții în locuința lui Dani Mocanu

Mai multe persoane și-au unit forțele și au făcut o petiție online, prin care au cerut ca vinovații să fie trași la răspundere. Aceștia nu l-au acuzat pe manelist pentru starea de sănătate a animalului, dar au cerut ca persoanele care se ocupă de ingrijirea felinei și care l-au adus pe platourile de filmare să plătească pentru neglijența lor.

Dani Mocanu s-a trezit cu polițiștii la ușă! Oamenii legii au făcut percheziții în locuința artistului

În urma acestui scandal care s-a creat pe internet, oamenii legi au fost nevoiți să intervină. Cu toate acestea lui Dani Mocanu nu îi este frică de ce urmează să se întâmple. El a susținut că leul a fost adus în clip pe cale legală și că are un contract la mână. Manelistul a mai adăugat că leul a fost bine tratat și că s-a folosit machiaj, pentru a părea cât mai fioros.

„V-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. ”, a spus manelistul.

Miercuri dimineață, cântărețul a primit o vizită din partea polițiștilor. Alte două locații au fost perecheziționate: casa celui care a filmat videoclipul și sediul unui studio din Ilfov.

„Nimeni nu a fost rănit în timpul filmărilor. E un machiaj special, nu o rană reală!”, a mai spus el.