Dani Mocanu spune adevărul despre numărul femeilor care i-au trecut prin pat! ”Nu ste o fală…”

Dani Mocanu vorbește fără perdea despre femeile care au trecut prin viața lui.

Dani Mocanu spune adevărul despre numărul femeilor care i-au trecut prin pat! ”Nu ste o fală...”

Dani Mocanu a devenit un fenomen în lumea muzicii de petrecere. Face ce face și piesele lui ajung din nou pe locul 1 în tranding pe YouTube. Nu mai e niciun secret faptul că reprezintă una dintre preferințelor de top ale românilor când vine vorba de muzică.

Are fani prin toată lumea, iar muzica lui trece de granițele țării noastre în toate colțurile lumii. Nu este de mirare faptul că este atât de apreciat.

Are foarte mare talent și succes în muzică, dar nici în planul personal nu o duce deloc rău după cum chiar el menționează. Artistul se laudă cu faptul că prin patul lui a trecut un număr foarte mare de femei și nu, nu este nici măcar de ordinul sutelor. Manelistul a răspuns unei întrebări venite din parte unui fan pe rețelele de socializare.

Cum se pare, Dani Mocanu a avut parte de o viață foarte activă din punct de vedere personal. Este adevărat că, după cum spune, au trecut foarte multe femei prin patul lui. Însă nu toate au avut ocazia să și rămână mai mult de o noapte lângă artist.

Dani Mocanu spune adevărul despre numărul femeilor care i-au trecut prin pat! ”Nu ste o fală...”

Dani Mocanu, despre femeile care i-au trecut prin dormitor

Dani Mocanu este un artist foarte activ pe rețelele de socializare, iar de cele mai multe ori acesta le răspunde fanilor, chiar dacă e vorba de întrebări incomode. Recent, manelistul a vorbit despre femeile cu care a petrecut momente de neuitat. Întrebat de unul dintre urmăritorii lui, câte femei i-au trecut prin pat, Dani Mocanu nu a ezitat să răspundă la întrebare.

Fără nicio urmă de ezitare, faimosul artist Dani Mocanu a răspuns clar și răspicat că nici el nu mai știe numărul femeilor pe care le-a avut, însă în mod cert este vorba de câteva mii.

”Nu este o fală… dar îți răspund! Nu știu… mii!”, a zis Dani Mocanu, pe contul lui de Instagram.