Dani Mocanu, veste tristă pentru fani! Artistul se retrage din industrie: ”Voi lăuda pe Domnul Iisus”

Este o glumă sau chiar a vorbit serios?

Dani Mocanu, veste tristă pentru fani! Artistul se retrage din industrie: ”Voi lăuda pe Domnul Iisus”

Dani Mocanu a reușit să șocheze pe toată lumea, în urmă cu câteva ore. Manelistul are de gând să renunțe la cariera sa de succes. El se lasă de manele și se apucă de cântări duhovnicești. Are câteva proiecte pe care le va mai lansa, iar apoi se va dedica unui alt tip de muzică. Mulți au crezut că este o altă glumă în stilului caracteristic, dar din păcate pare că este ceva destul de serios.

Anul 2020 este în continuare unul plin de surprize. Când nimeni nu credea că s-ar mai putea întâmpla ceva, cântărețul a reușit să îi șocheze pe toți. O duce extrem de bine pe plan profesional, iar piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Vedeta a urcat mereu pe primele locuri în Trending și fanii nu înțeleg de ce ar vrea să se lase de muzică.

Dani Mocanu se lasă de muzică

Faptul că Dani Mocanu se află pe lista celor mai îndrăgiți cântăreți de manele este deja de domeniu trecutului. El a făcut o postare pe Instagram în care își anunța urmăritorii ce urmează să se întâmple. Ei bine, vestea nu a fost primită prea bine de ei, pentru că foarte mulți îi ascultă și îi apreciază piesele.

”Vă anunț din toată inimea mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja, pe care le-am programat pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi îl voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești!”, este o parte din mesajul postat de artist.

Dani Mocanu, veste tristă pentru fani! Artistul se retrage din industrie: ”Voi lăuda pe Domnul Iisus”

Are totuși și o veste bună pentru ei. Proiectele la care a lucrat până acum vor fi lansate până în ianuarie. El are de gând să își dedice întreaga existență Domnlui. Unii s-au întrebat ce l-a apucat și ce l-a făcut să ia o astfel de decizie șocantă. Nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a dezvăluit și motivul pentru care vrea să facă toate aceste lucruri. Nimeni nu se aștepta la asta!

”Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, a mai continuat el.