Dani Mocanu s-a trezit zilele acestea cu mascații la ușa casei. Nu doar locuința manelistului a fost perchezițlionată de oamenii legii. Polițiștii au mai mers și în casa persoanei care a filmat noul videoclip al manelistului. În plus, au decis să meargă și într-un studio situat în Ilfov. Cum s-a ajuns aici?

Ei bine, în videoclipul lansat de către Dani Mocanu apare un leu care este grav rănit, după cum știți deja. Animalul are diverse răni pe spate, pe picioare. Asta nu este tot! Din imagini reiese faptul că animalul nu a fost deloc hrănit cum trebuie și avea chiar și dermatită. Mai multe persoane au realizat o petiție online, prin intermediul căreia tot ce își doreau a fost ca vinovații să fie trași la răspundere. Ei nu au spus neapărat că este vina artistului, ci a persoanelor care s-au ocupat de aducerea leului pe platourile de filmare.

Dani Mocanu vrea să discute cu ”numărul unu din M.A.I”

Toate acestea au dus la izbucnirea unui întreg scandal. Dani Mocanu a avut și el ceva de zis și după ce locuința i-a fost percheziționată, a spus că vrea să stea de vorbă cu Marcel Vela. Manelistul a spus că refuză să le explicație amatorilor, pe care i-au trimis la el.

Acum o zi, Dani Mocanu a accepta invitația de a da un interviu pentru cei de la ”Acces Direct”, unde a avut o ieșire nervoasă. Cântărețul a spus că este numărul unu în România și de aceea el nu poate sta de vorbă așa cu oricine. El a spus că pe capul lui au fost trimiși niște amatori, iar el acceptă să discute doar cu ”numărul unu din M.A.I”.

Dani Mocanu vrea o întâlnire cu Marcel Vela. Ce spune artistul despre cazul leului rănit: ”A trimis pe capul meu niște amatori”

”Eu am ales să nu mai comunic, dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărulunu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI. Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el, era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional, a fost un actor”, a spus Dani Mocanu în cadrul emisiunii de la Antena 1, ”Acces Direct”.