Dani Mocanu vrea să ajungă în topuri, deși se lasă de manele. Ce le-a dezvăluit fanilor: „Voi posta…”

Dani Mocanu nu se lasă așa ușor!

Dani Mocanu vrea să ajungă în topuri, deși se lasă de manele. Ce le-a dezvăluit fanilor: "Voi posta..."

Vestea că Dani Mocanu se lasă de manele a șocat întreg showbizul românesc. Mulți sunt de părere că este doar o glumă. Fostul manelist a reușit să cucerească topurile muzicale de la noi cu piesele sale; care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul are succes pe toate planurile și învârte sume de bani la care mulți doar visează.

Tocmai pentru că îi merge extrem de bine, fanilor săi le-a fost greu să creadă că vorbește pe bune. Pentru a nu le rămâne dator, el a promis că va lansa toate piesele la care a lucrat până acum. Totul se va întâmpla până în luna ianuarie a anului viiitor. Se pare că vorbește destul de serios, cel puțin așa părea. El le-a mai promis acestora și că va posta un vlog în care va veni cu explicații și chiar a făcut acest lucru.

Dani Mocanu, moment de sinceritate pe Instagram

Ei bine, el a decis ca singura muzică pe care o va mai cânta să fie cea bisericească. Îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a făcut pentru el și vrea să îi mulțumească. În plus, el a decis să se pocaiască și are de gând să convingă tot mai multe persoane să procedeze la fel. Dacă va reuși sau nu, rămâne de văzut.

”Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!”, a zis Dani Mocanu.

Dani Mocanu vrea să ajungă în topuri, deși se lasă de manele. Ce le-a dezvăluit fanilor: "Voi posta..."

Un fan a vrut să afle ce se va întâmpla cu canalul de YouTube pe care își urca piesele, dacă s-a lăsat de muzică. Se pare că acesta nu va fi abandonat și mai mult de atât, el are de gând să posteze în continuare piese pe el, dar nu manele.

”O să postezi și muzică duhovnicească pe YouTube?”, l-a întrebat un admirat pe celebrul manelist.

”Da, din șapte ianuarie voi posta melodii despre Dumnezeu”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu pentru a-și liniști fanii.