Daniel Buzdugan, revoltat total din cauza închiderii școlilor! Mesajul transmis pe rețelele de socializare ”Copiii nu mai au dreptul la educație”

Daniel Buzdugan a rupt tăcerea în mediul online. A transmis un mesaj extrem de dur cu privire la hotărârea autorităților de a închide școlile.

Daniel Buzdugan, revoltat total din cauza închiderii școlilor! Mesajul transmis pe rețelele de socializare ”Copiii nu mai au dreptul la educație”

Una din măsurile radicale pe care autoritățile le-au impus pentru diminuarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus a implicat și închiderea școlilor, grădinițelor și a liceelor. Această decizie a venit la pachet cu nemulțumirile multor cetățeni. Printre cei nemulțumiți se află și Daniel Buzdugan. Se pare că aceste măsuri contravin credințelor artistului. Așa că a postat un mesaj desul de dur cu privire la această situație pe rețelele de socializare.

Se pare că răbdarea lui Daniel Buzdugan a ajuns la saturație. Reînchiderea școlilor și a grădinițelor a reprezentat picătura care a umplut paharul. Astfel că acesta a transmis un mesaj prin care își exprimă crezurile cu privire la această măsură.

Se pare că hotărârea de a se închide școlile este total lipsită de vreo logică. Fapt pentru care Daniel Buzdugan consideră această reglementare ca fiind, mai degrabă, în devafoarea elevilor și părinților decât în favoarea lor.

Daniel Buzdugan, printre altele, vorbește și despre faptul că învățământul online nu aduce vreun beneficiu real pentru niciuna dintre părți, dar mai ales pentru elevi. Consideră faptul că elevii au fost privați de un drept fundamental, acela fiind dreptul la aducație. Buzdugan a mai specificat faptul că această măsură a fost luată în mod abuziv, fără ca părinții și elevii să fie consultați cu privire la acest aspect.

„VĂ RUGĂM REDESCHIDEȚI ȘCOLILE!”

„VĂ RUGĂM REDESCHIDEȚI ȘCOLILE! Începând de ieri, copiii nu mai au dreptul la educație. Au primit dreptul de a sta cu orele în fața unor ecrane, departe de căldura profesorului și a colegilor. După multe zile în care s-a revenit asupra modalității de calcul a ratei de infectare, CNSU a decis pe seara, iar în scris abia la ora 22.00, să închidă toate grădinițele, școlile și liceele, fără a ne da dreptul să ne susținem pledoaria.”, a scris Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan, revoltat total din cauza închiderii școlilor! Mesajul transmis pe rețelele de socializare ”Copiii nu mai au dreptul la educație”

Un alt argument adus de Daniel Buzdugan în susținerea ideii sale a fost faptul că în foarte multe unități de învățământ nu a avut loc nici măcar un caz de infectare cu noul coronavirus.

„De asemenea, nu se ia în calcul faptul că există școli unde nu a fost niciun caz de covid. Nu a existat nici în rândul elevilor, nici în cazul profesorilor. Acele scoli în care se respectă distanțarea, nu se formează grupuri mari, elevii au spații dedicate la exterior și s-a investit constant în aparate de purificat aerul, în lămpi cu ultraviolete și în dezinfectanți autorizați. Cum să riște să devină focare, atâta timp cât totul este ținut sub control?”, a mai spus omul de radio.