Daniela Crudu l-a pus pe jar pe 50 CENT! Postarea care l-a dat de gol pe artist / FOTO

50 CENT a pus ochii pe Daniela Crudu.

Daniela Crudu l-a pus pe jar pe 50 CENT! Postarea care l-a dat de gol pe artist / FOTO

Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Mulți bărbați din România ar da orice să fie cu ea, dar ea nu are ochi pentru niciunul. Diva are un trup de invidiat la care multe femei doar visează. Ea ține foarte mult la aspectul ei fizic și are grijă cum apare în public de fiecare dată. În plus, alimentația este și ea extrem de importantă pentru brunetă.

Daniela Crudu, curtată de 50 CENT

Vedeta este extrem de activă pe rețelele sociale. Ea ține extrem de des la fanii ei și postează zilnic story-uri pentru a le povesti ce mai face. Ea este recunoscută și pentru felul ei sincer de a spune lucrurilor pe nume. Ea nu se teme să își exprime punctul de vedere.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că le-a sucit mințile bărbaților de la noi. Nu doar românilor noștri le-a atras atenția, ci și străinilor. Daniela Crudu se pare că i-a atras atenția chiar și lui 50 CENT. Frumsusețea ei i-a atras atenția starului internațional, care a distribuit o imagine de-a divei. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, iar fanii au fost în extaz.

Daniela Crudu l-a pus pe jar pe 50 CENT! Postarea care l-a dat de gol pe artist / FOTO

Cruduța se îngrijește foarte mult de aspectul ei fizic. Nu de mult, ea și-a injectat din nou acid în buze, iar fanii au reacționat imediat. Unii au apreciat-o pentru curaj, în timp ce alții au criticat-o pentru alegerile făcute. Imaginile pe care le-a postat pe rețelele sociale au atras imediat atenția și au adunat mii de reacții. Comentarile au început să curgă încă din primele minute. Cu toate acestea, ea nu ține deloc cont de gurile rele.

„Tu cu buzele tale naturale ești mult mai frumoasă. Ce dracu, tu nu te uiți în oglindă cum arăți? / De când nu ai mai dormit 😮 / Frumusețea 🔥femeilor din România 😍 / SUPERBĂ ❤️ / Te-ai mutilat la față / Frumusețeee❤️”, sunt doar unele dintre comentariile internauților.