Daniela Crudu, mărturisiri șocante despre bătaia primită de la iubitul ei: „Eram cu psihicul la pământ”

Daniela Crudu a dat cărțile pe față.

Daniela Crudu, mărturisiri șocante despre bătaia primită de la iubitul ei: „Eram cu psihicul la pământ"

Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Vedeta se bucură de succes pe toate planurile și îi merge bine mereu. Are un trup de invidiat pentru care a lucrat din greu. Bruneta a scos sume mari de bani din buzunar, pentru a arăta așa. Nu o interesează deloc banii când vine vorba despre mofturile ei sau despre felul în care arată.

Face ea ce face și reușește să atragă toate privirile asupra ei. Diva nu ezită să își etaleze formele voluptoase pe rețelele sociale, ori de câte ori are ocazia. Cruduța știe cum să facă să se afle în centrul atenție și iubește acest lucru.

Daniela Crudu: „Eram cu psihicul la pământ”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că are operații estetice. De câte ori a simțit nevoia, ea a apelat la ajutorul specialiștilor. A ajuns ușor, ușor la rezultatele dorite și se simte bine în pielea sa. Fanii nu sunt de acord cu toate schimbările la care a apelat ea. Nu de puține ori aceștia au criticat-o dur în comentarii din cauza intervențiilor. Mulți sunt de părere că nu mai seamănă deloc cu persoana care era în trecut.

Daniela Crudu, mărturisiri șocante despre bătaia primită de la iubitul ei: „Eram cu psihicul la pământ"

Zilele acestea, ea a acord un interviu în care a dat dovadă de sincerite. Daniela Crudu și-a deschis inima în fața fanilor și a oferit detalii neștiute din trecut. La un moment dat, ea a avut un iubit croat, care i-a făcut numai probleme și care era extrem de violent cu ea. A bătut-o grav, iar era cu psicul la pământ la vremea aceea. Mulți fani nu știau cum s-a simțit ea pe atunci, dar a decis că este vremea ca întreaga lume să afle despre asta.

„Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a mărturisit Daniela Crudu.