Daniela Crudu nu vrea să se mărite niciodată! Care este adevăratul motiv: "Mi s-a luat"
in

Daniela Crudu nu vrea să se mărite niciodată! Care este adevăratul motiv: „Mi s-a luat”

De ce nu vrea să audă Daniela Crudu de căsătorie.

Daniela Crudu a făcut dezvăluiri despre viața intimă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Bruneta și-a deschis inima în fața celor care o urmăresc. Se pare că nu se mai gândește deloc la căsătorie, după toate lucrurile prin care a fost nevoită să treacă. Vedeta este convinsă că nu va ajunge niciodată în fața altarului.

Ceea ce puțini știu despre ea este faptul că diva și-a dorit enorm să se mărite. Visa la o familie frumoasă și completă. Cel pe care îl vedea ca fiind alături de ea toată viața este bărbatul care i-a făcut cele mai multe probleme, Toată lumea știe că Daniela Crudu a avut un iubit violent, care nu s-a comporta deloc cu ea așa cum ar fi meritat.

Daniela Crudu nu se vede căsătorită vreodată

Momentele prin care a trecut alături de ea au marcat-o pe viață pe îndrăgita vedetă. Au durut-o atât de tare, încât nici nu mai crede în căsătorie. Multora le este greu să o vadă pe ea în postura de femeie de casă, dar era gata să schimbe pentru bărbatul care îi furase inima.

Daniela Crudu nu vrea să se mărite niciodată! Care este adevăratul motiv: "Mi s-a luat"

Bruneta este genul acela de persoană glumeață, care are mereu zâmbetul pe buze. Profită de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul și știe ce vrea de la viață. Are planuri serioase de viitor, dar căsătoria nu face parte de pe lista ei. Vedetei îi merge bine pe toate planurile, mai puțin pe plan personal. Mulți bărbați o adoră pentru frumusețea ei, dar ea nu are ochi pentru niciunul. Evenimentele din trecut au lăsat răni adânci în sufletul Cruduței.

„Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a spus Daniela Crudu pe Facebook.