Daniela Crudu se pregătește de nuntă! Mama vedetei este în culmea fericirii: „A zis că nu-i adevărat!”

Daniela Crudu nu credea că va veni și ziua aceasta.

Cum arată Alexia Eram după operația suferită. Andreea Esca a venit să o ia de la spital / Foto

Daniela Crudu este extrem de fericită în clipa de față. Frumoasa vedetă este o femeie de succes, care se bucură de fiecare moment din viața ei. Îi merge bine pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Cea care a avut ceva mai mult noroc este chiar mama sa, doamna Florica. Mama Danielei Crudu a reușit să își refacă viața în Italia, unde trăiește de ceva vreme.

Daniela Crudu, mândră de mama sa

Cruduța este, fără îndoială, una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar pe ea nu o interesează de nimeni. Diva este singură de ceva vreme și se pare că se simte mult mai bine așa. Nici sora ei nu are gânduri de măritiș, dar mama lor le-o va lua înainte. Va fi nuntă mare în familia lor în viitorul apropiat, iar Daniela Crudu se pregătește deja pentru marele eveniment.

”Mama e în Italia de foarte mulți ani, cred că de 20 de ani și stă acolo, are pe cineva, locuiește acolo. Vorbim cu ea, vine… Săraca, a fost prinsă aici în pandemie, 3 luni de zile. A zis că nu-i adevărat!”, a povestit Daniela.

Daniela Crudu se pregătește de nuntă! Mama vedetei este în culmea fericirii: "A zis că nu-i adevărat!"

Vedeta și sora ei, Ana Maria au fost zilele acestea invitatele lui Pepe, în emisiunea pe care o moderează pe YouTube. Ele au făcut o serie de dezvăluiri de senzație despre femeia care le-a dat viață. Mama lor și-a găsit fericirea în brațele unui italian și este mai fericită ca oricând.

”Mama e tot timpul interesată, când își face Daniela câte un gagic nou. Zice: ”Eu simt că ăsta e, simt eu, am o presimire că ăsta e, mamă!”. Îi trimite poze cu el, o sună: ”mamă, ce frumos e, Doamne Ajută, să-ți dea Dumnezeu noroc, ăsta e!”, a povestit Ana Maria Crudu, sora Danielei, la BarOnline.

Mama Danielei Crudu se bucură pentru ea, dar speră și pentru fiica sa că va găsi bărbatul potrivit. Își dorește să o vadă la casa ei, alături de un bărbat care să o merite și care să se comporte cu ea așa cum merită. Deși părinții ei au divorțat acum câțiva ani, ea a preferat să nu discute despre acest subiect, spunând că aceasta este strict problema lor.

”Acest divorț e strict problema părinților mei. Este viața lor privată și le aparține, eu le doresc toată fericirea din lume, fie că sunt împreună, fie că sunt separați”, spunea Daniela Crudu la vremea respectivă.