Daniela Gyorfi, drama vieții sale. Vedeta a vorbit abia acum despre asta: „Am avut și depresie, plângeam din orice”
in

Daniela Gyorfi, drama vieții sale. Vedeta a vorbit abia acum despre asta: „Am avut și depresie, plângeam din orice”

Fanii nu știau toate aceste lucruri despre Danielei Gyorfi.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Este o femeie superbă, care are un trup perfect. Artista arată extrem de bine pentru vârsta ei, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. În plus, ea este și foarte activă pe rețelele sociale și ține des legătura cu fanii. Chiar dacă un program încărcat, ea își face timp pentru admiratorii. Este extrem de sinceră cu ei, iar ei o apreciază enorm pentru acest lucru.

În plus, cântăreața poate afirma că tărie că este o femeie împlinită. Are tot ceea ce își dorește și se bucură de fiecare moment al vieții sale. Daniela Gyorfi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu bărbatul alături de care vrea să traiască tot restul vieții sale. Are, de asemenea, și o fetiță superbă pe care o iubește enorm. Pentru ea ar face absolut orice este nevoie.

Danielei Gyorfi: „Am avut și depresie, plângeam din orice”

Fericirea Mariei este cea mai importantă pentru ea și are grijă ca micuța ei să nu lipsă de nimic. Până ca ea să vină pe lume, cântăreața a trecut prin clipe coșmar despre care a discutat abia acum. Cel mai probabil, ei îi este greu să își amintească de toate momentele prin care a trecut.

„Pe la 36-37 de ani, când l-am cunoscut pe George, m-am gândit că e timpul să fac un copil. Și mama îmi tot spunea că îmi trebuie un copil, că o să rămân singură, că ea nu o să trăiască veșnic. Mi-a mai zis că atunci când o să vreau o să fie prea târziu, că timpul trece… Și l-am cunoscut pe George și am rămas însărcinată”, a povestit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi, drama vieții sale. Vedeta a vorbit abia acum despre asta: „Am avut și depresie, plângeam din orice”

Chiar dacă fanii au impresia că știu totul despre ea, vedeta reușește să îi surprindă de fiecare dată. Recent, ea le-a povestit despre trecutul ei dureros. Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini și nu mai psera vreodată să devină mamă, dar acest lucru s-a întâmplat. Este recunoscătoare pentru acest lucru și se bucură din plin de prezența micuței în viața ei.

„Viața agitată, nopți nedormite, spectacole… Am avut unul, iar noaptea am avut frisoane. Eram însărcinată în 3-4 luni. Am ajuns la spital, doctorul mi-a zis că s-a oprit evoluția sarcinii. Asta a fost prima. Am zis, asta e, nu beau, nu fumez, nu mă droghez… Am rămas din nou însărcinată, am pierdut-o tot așa, la 3-4 luni. Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică.”, a mai spus Daniela Gyorfi.