Daniela Gyorfi, secretul tinereții fără bătrânețe! Ce face pentru a arăta ca o puștoaică chiar și la 52 de ani
in

Daniela Gyorfi, secretul tinereții fără bătrânețe! Ce face pentru a arăta ca o puștoaică chiar și la 52 de ani

Daniela Gyorfi are un trup de zeiță chiar dacă are 52 de ani. În cadrul unui interviu, vdeta a vorbit despre ce face pentru a se menține într-o formă de zile mari.

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Toată lumea o cunoaște și o îndăgește la superlativ. Nu doar că este foarte talentată, însă are și un aspect fizic mai ceva ca multe tinere din ziua de astăzi.

Chiar dacă are vârsta de 52 de ani, pentru Daniela Gyorfi parcă s-a oprit timpul în loc. Cu un trup la fel de subțire ca acum mulți ani, vedeta defilează cu foarte mare încredere în ea și cu o carismă care se poate dobândi numai după o lungă experiență de viață.

Frumusețea la 50 de ani se întreține cu greu și cu eforturi considerabile. Așa că Daniela Gyorfi face tot ceea ce îi stă în putință pentru a arăta din ce în ce mai bine. Este mamă, însă acest lucru nu o împiedică deloc să aibă cea mai mare grijă de ea și de felul în care arată.

De asemenea, nu se sfiește nici să recunoască faptul că medicul estetician a adus de multe ori contribuții în a-și păstra cât mai mult tinerețea. Însă asta nu este tot. Vedeta este foarte atentă la ce alimente consumă în viața de zi cu zi. În același timp, însă, știe și să se bucure de plăcerile vieții din când în când.

Sportul, de asemenea, reprezintă un element important pentru a se menține într-o formă de invidiat.

Daniela Gyorfi, secretul tinereții fără bătrânețe! Ce face pentru a arăta ca o puștoaică la 52 de ani

Daniela Gyorgi nu poate renunța la clătite și la cartofi prăjiți

În paltoul unei emisiuni TV, întrebată cum reușește să aibă o siluetă perfectă, cântăreața a mărturisit că sportul și mâncarea o ajută să arate bine, dar uneori mai ”calcă și strâmb”. De ce? Ei bine, vedeta spune că este o împătimită a dulciurilor și a cartofilor prăjiți.

”Mă mențin cu sport și tratamente corporale, dar și mancarea are un rol foarte important în dieta noastră. Însă, am și păcate când vine vorba de clătite, mănânc câte zece o dată. Nu rezist dulciurilor! Și, de asemenea, nu rezist nici cartofilor prăjiți”, a spus Daniela Gyorfi în cadrul unei emsiuni TV.