Daniela Gyorfi și-a îndemnat soțul să facă o operație estetică! Motivul pentru care și-a pus piciorul în prag

Pentru moment, Daniela Gyorfi nu va mai recurge la operații estetice, ci soțul ei, George Tal.

Daniela Gyorfi și-a îndemnat soțul să facă o operație estetică! Despre ce să fie vorba?

Daniela Gyorfi are o vârstă înaintată însă acest lucru nu o împiedică să arate la fel de bine ca oricând. Aceste rezultate miraculoase pe care le-a obținut s-au datorat medicului estetician care a reușit  o facă să întinerească, să aibă forme voluptoase și să arate exact așa cum ea și-a dorit.

Vedeta nu s-a sfiit să zică care este secretul tinereței fără bătrânețe mai ales că toate intervențiile la care a fost supusă au avut un real succes.

Invitată fiind în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, au fost abordate diferite subiecte, printre care și cel al operațiilor estetice. Se pare însă că pentru moment, Daniela Gyorfi nu va mai apela la nicio operație estetică. Dar nu același lucru îl putem spune despre partenerul ei de viață, nimeni altul decât George Tal.

Din câte a mărturisit se pare că ea a fost cea care l-a îndemnat să facă acest pas deoarece, spune Daniela, acesta avea nevoie de o astfel de intervenție.

În ultimul timp George a început să piardă din ce în ce mai multe fire de păr, motiv pentru care Daniela Gyorfi l-a îndrumat să facă implant de păr.

„Nu eu, pe George l-am pus să-și facă un implant de păr. A început să-i cadă părul. (…) Astă-primăvară i-am zis. Ne-am dus, am vorbit cu domnul doctor. Astăzi și-a luat analizale și joi îl implantează.”, a povestit vedeta.

Daniela Gyorfi și-a îndemnat soțul să facă o operație estetică! Despre ce să fie vorba?

Împreună de 15 ani

Daniela Gyorfi și George Tal nu mai sunt la prima tinerețe. Cântăreața recunoaște că au nevoie de îmbunătățiri, dar cu toate acestea ei se iubesc la fel ca-n prima zi. În această vară cei doi au aniversat 15 ani de când formează un cuplu.

Ambii au trecut de vârsta de 50 de ani și au mai fost căsătoriți înainte, ceea ce le-ar fi ajutat relația să evolueze într-un mod matur și fără tensiuni, potrivit cântăreței.