Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO

Daria Radionova a pus piciorul în prag și a spus tot ceea ce avea pe suflet despre Bianca Drăgușanu!

Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO

Dacă vă gândeați că Bianca Drăgușanu și Daria Radionova au îngropat securea războiului, vă înșelați amarnic! Rusoaica nu se lasă cu una cu două. Așa că a dat replica pe Instagram pentru a afla toată lumea cum stau lucrurile, de fapt. Iubita lui Alex Bodi și-a spus tot oful în mediul online, acolo unde a atacat-o din nou pe rivala sa, Bianca Drăgușanu.

La scut timp după ce Alex Bodi a declarat în mod public că formează un cuplu cu Daria Radionova, afaceristul a fost încătușat de oamenii legii. Acum se află în spatele gratiilor pentru o perioadă de 29 de zile. Cât timp se află în arest, afacerile lui trebuiesc administrate și coordonate , iar de acest lucru nu are cine să se ocupe mai bine decât actuala sa iubită.

Însă, după cum se pare, afacerile iubitului nu reprezintă singura ei ocupație. Daria Radionova și-a ieșit din minți și a scris un mesaj extrem de dur, îndreptat către fosta soție a afaceristului, Bianca Drăgușanu. Rusoaica n-a mai ținut cont de diplomație, așa că și-a dat jos mânușile și a explicat în fața tuturor cum stau lucrurile dintre ea și rivala sa.

Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO

Daria Radionova tună și fulgeră pe Instagram

Rusoaica nu s-a mai abținut deloc! Cu puțin timp în urmă, a scris un mesaj care face referire la Bianca Drăgușanu. Se pare că, cel puțin din partea ei, nu are absolut nimic de împărțit cu viitoarea divă de Dubai și că tot ceea ce își dorește este să fie lăsată în pace.

Mai mult, Daria declară faptul că cea care pune paie pe foc de fiecare dată este, de fapt, Bianca. Chiar dacă rusoaica a blocat-o pe blondină pe toate conturile de socializare, tot nu are parte de liniște, căci se pare că în lumea mondenă toate drumurile duc tot la Bianca!

Dacă aveați impresia că s-a oprit aici, mai gândiți-vă o dată! Daria este de părere că buchetele imense de trandafiri nu sunt altceva decât achiziție proprie și că nu există niciun bărbat în viața Biancăi care să o răsfețe în felul acesta.

”Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a fost o parte din mesajul Dariei.