Daria, ferește-te! Bianca Drăgușanu s-a apucat de Kickboxing și se descurcă destul de bine / FOTO

Bianca Drăgușanu nu se lasă deloc! Se pregătește intens astfel încât să devină cea mai bună din toate punctele de vedere.

Daria, ferește-te! Bianca Drăgușanu s-a apucat de Kickboxing și se descurcă destul de bine / FOTO

Bianca Drăgușanu nu stă deloc să piardă vremea! Diva face ce face și din nou atrage atenția. După despărțirea, definitvă de data aceasta, de fostul ei soț, Alex Bodi, blondina a început să facă lucruri noi și să se dezvolte. În acest moment se concentrează pe singura persoană din viața ei pe care o va iubi necondiționat toată viața. Este vorba despre minunata sa fiica pe nume Sofia.

Alex Bodi este istorie acum pentru ea. L-a scur timp după ce și-au spus adio, afaceristul a întâmpinat probleme. A fost acuzat că ar face parte dintr-o rețea periculoasă de proxenetism. Relația cu Daria nu i-a adus liniștea deplină, se pare. Așa că acum cei doi sunt nevoiți să se iubească de la distanță.

Nici Bianca Drăgușanu nu se lasă mai prejos. Diva a primit numeroase buchete de trandafiri de când s-a despărțit de fostul soț. Aceasta poate fi o dovadă a faptului că este curtată și că în viața ei există deja un bărbat care încearcă să o cucerească.

Pe Bianca Drăgușanu o știm o femeie care vrea să arate din ce în ce mai bine, să aibă din ce în ce mai multe și să evolueze pe zi ce trece. Așa că s-a apucat de kickboxing. De acum nu mai e de joacă cu diva, căci are parte de un antrenamnt pe măsură alături de un antrenor profesionist.

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu o demonstarție de putere și îndemânare. Bianca și-a folosit pumnii cum a știut mai bine și a lovit fără limite în sacul de box. Nu s-a rezumat doar la pumni, căci diva a dat lovituri de gație și cu piciorul, totul petrecându-se sub stricta supraveghere a antrenorului său.

Daria, ferește-te! Bianca Drăgușanu s-a apucat de Kickboxing și se descurcă destul de bine / FOTODaria, ferește-te! Bianca Drăgușanu s-a apucat de Kickboxing și se descurcă destul de bine / FOTODaria, ferește-te! Bianca Drăgușanu s-a apucat de Kickboxing și se descurcă destul de bine / FOTO

Bianca Drăgușanu a avut grijă de fiica lui Alex Bodi

Acum câteva zile, Selena, una dintre cele două fetițe ale lui Alex Bodi, a fost în grija divei noastre. Bianca a fost ”împuternicită” cu sarcina de a o lua pe cea mică de la grădiniță. Astfel că Selena și Sofia au petrecut o zi împreună, iar Bianca le-a făcut ziua mult mai dulce cu un tort. Gestul blondinei a fost foarte apreciat de internauți.