Daria, mesaj subtil pentru Alex Bodi pe rețelele de socializare! ”Am nevoie de tine acum”

Se pare că Daria suferă în numele iubirii după ce Alex Bodi a fost arestat pentru 29 de zile.

Daria, mesaj subtil pentru Alex Bodi pe rețelele de socializare! ”Am nevoie de tine acum”

Alex Bodi se află acum în arest pentru 29 de zile fiind acuzat de faptul că ar face parte dintr-o rețea de proxenetism. Tocmai când crezuse că fericirea își făcuse cuib în viața sa, iată că evenimentele recente i-au schimbat complet planurile. Dintr-o asemenea lovitură îi va fi extrem de greu să se redreseze și asta numai printr-o forță interioară uriașă.

Și începutul relației cu Daria se pare că a fost presărat cu evenimente nu tocmai plăcute. Însă chiar și așa cei doi par să fie solidari unul față de celălalt orice s-ar întâmpla.

Se pare că Daria își simte din plin lipsa iubitului. Astfel tot ceea ce postează diva în mediul online pare să aibă legătură cu Bodi, care în momentul de față încă se află în arest. Nu cu mult timp în urmă frumoasa rusoiacă a publicat o piesă foarte romantică pe rețelele de socializare.

”Mie mi-au tremurat mâinile și tu ești motivul/ Inima mea continuă să sângereze, am nevoie de tine acum”, sunt doar câteva dintre versurile piesei postate de Daria!

De la amantă la iubită oficială a fost doar în pas. După luni bune în care presa a vociferat cum că Daria ar fi de fapt amanta lui Alex Bodi și nu doar o simplă prietenă, iată

Mai mult, Daria chiar a venit în România din Londra în numele iubirii. Fericirea lor însă nu a durat foarte mult timp și printr-o lovitură de grație pe care o vezi doar în telenovele, cei doi au fost despărțiți de oamenii legii.

Daria, mesaj subtil pentru Alex Bodi pe rețelele de socializare! ”Am nevoie de tine acum”

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Dariei!

Cele două rivale care s-au infruntat pentru inima lui Alex Bodi s-au atacat dur de-a lungul timpul. Întâmplările recente nu par insă  le domolească pe cele doua femei nici de data aceasta. Chiar dacă Bianca Drăgușanu este acum o femeie singură și nu mai are nicio legătură cu Alex Bodi, în urmă cu doar câteva zile Daria Radionova a ridicat mingea la fileu, transmițând un mesaj cu subînțeles pentru blondină.