Daria Radionova a reacționat după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați chiar în fața ei! Ce a putut să spună rusoaica?

Daria Radionova a avut prima reacție după scenele la care a asistat în casa iubitului ei. Șatena a trecu prin clipe pe care nu le va uita prea curând.

Dacă inițial atenția tuturor a fost îndreptată către Alex Bodi și modul în care ancheta a fost desfășurată în ceea ce-l privește în ursul zilei de ieri, nimeni nu mai știa nimic de iubita acestuia. Abia acum s-a aflat ce face rusoaica după ce Bodi a fost luat de acasă de anchetatori. Focoasa șatenă fost ajutata de prietenii milionarului dupa ce acesta a fost condus la DIICOT.

 Ce a declarat Radionova recent

Daria Raadiomova a ajuns in Romania zilele trecute dupa ce Bodi s-a despartit in mod oficial de Bianca si a invitat-o chiar el in tara. Dupa cateva seri in care cei doi au tinut-o doar intr-o petrecere alaturi de alte personaje din lumea bună a Capitalei, totul s-a transformat într-un coșmar.Ieri dimineață în timp ce Daria și iubitul ei cel mai probabil dormeau,mascații au descins în vila acestuia. În imaginile surprinse în timpul perchezițiilor cei doi apar vizbil speriați.

Spre ghinionul lui, Alex Bodi a fost ridicat de acasă și condus la DIICOT acolo unde ancheta a continuat.Rusoaica lui a rămas în locuința acestuia singură ore în șir așteptând.Salvarea focoasei șatene a venit după ce unul dintre prietenii milionarului a ajuns  la reședința acestuia și a luat-o de acolo.Cel mai probabil Daria a ajuns la cunoștințele milionarului acasă. Contactată recent de jurnaliști, Daria nu a vrut să comenteze în nici un fel experiența prin care a trecut la prima ei vizită în România. Șatena a precizat doar că se simte bine.

 

„Sunt bine.Mulțumesc!”, a fost replica acesteia.

 

Cine este de fapt Daria Radionova

Numele rusoaicei a apărut în presa din România încă de la începutul anului atunci când numele ei a fost asociat cu cel a lui Bodi.Cei doi nu au recunoscut însă până de curând că ar avea vreo legătura. În presa internaționala, focoasa șatenă este prezentată ca fiind o tânară antreprenoare de succes la Londra. Aceasta are un magazin de blănuri de lux deschis intr-una dintre cele mai scumpe ale orașului.

Daria Radionova a reacționat după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați chiar în fața ei! Ce a putut să spună rusoaica?
Daria Radionova a reacționat după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați chiar în fața ei! Ce a putut să spună rusoaica?

De altfel, Daria este cunoscută și ca fiind propritara unei adevărate binjterii pe patru roții.Mai exact, rusoaica și-a personalizat autorurismul de aproape 1 milion de euro cu cristale swarowski.

Relația dintre ea si Alex Bodi ar dura de fapt de mai multe luni, fapt bănuit de Bianca încă de acum ceva timp. Mai mult, cele doua sr fi avut inclusiv o conversație telefonică în care rusoaica ar fi asigurat-o pe fosta soție a lui Bodi că ea nu are nici o legatură cu milionarul.