Alex Bodi și Daria Radionova par mai fericiți ca niciodată. După o perioadă dificilă, în care au stat separatați aproape două luni, Alex Bodi s-a întors acasă în brațele iubitei sale. Ce doi au petrecut sărbătorile împreună și relația lor pare a fi din ce în ce mai avansată. Alex Bodi profită de orice moment de a arăta pe rețelele de socializare cât de mul ține la iubita lui.

Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor, lucru confirmat de multe ori și de afacerist. Întrebarea de pe buzele tuturor este când vor decide să treacă la pasul următor și să se căsătorească. În urmă cu puțin timp, Daria Radionova a făcut un anunț surprinzător pe pagina ei de Instagram.

Într-o sesiune de întrebări, Rusoaica a fost întrebată dacă își dorește să facă copii. Răspunsul șatenei a fost scurt și la obiect: „În curând”, semn că Alex Bodi și Daria Radionova sunt tot mai seriosi cu privire la relația lor.

Daria Radionova, anunțul mult așteptat despre sarcină! Alex Bodi va fi din nou tată?

Alex Bodi, despre nunta cu rusoaica Daria Radionova! Ce planuri de viitor are afaceristul: „Daca vrea Dumnezeu…”

Nu este de mirare că Daria Radionova vrea să devină mămică cât mai curând. Tot într-o sesiune de întrebări pe Instagram, Alex Bodi a mărturisit că își mai dorește doi copii, iar de data aceasta își dorește băieți. El a mărturisit că ia în considerare să se căsătorească din nou, iar femeia ideală pentru el este chiar Daria Radionova.

Întrebat dacă se vede căsătorit cu celebra ruosiacă, rpspunsul dat de afacerist a dat de înțeles că Daria Radionova este femeia cu care își dorește să își petreacă tot restul vieții:„Cine știe… Poate în curând dacă asta vrea Dumnezeu”.