Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi! S-a aflat cum a reușit milionarul să o înșele pe Bianca o lungă perioadă

Amănunte incredibile ies în mod constant la iveală în ceea ce îi privește pe protagoniștii celebrului trio amoros. De data aceasta, actuala iubită a lui Alex Bodi a reușit să scoată la iveală secretul așteptat de toată lumea.

Încă de când  Bodi a adus-o în România pe rusoaică, toată lumea se întreba de când datează de fapt relația dintre cei doi. Zvonuri legate de o posibilă idilă pe care aceștia ar fi avut-o existau încă de la începutul acestui an, însă nu a existat nici o dovadă care să îl încrimineze pe afacerist. Cert este faptul ca pe atunci era deja într-o relație cât se poate de oficială cu Bianca.

Gestul făcut în urmă cu puțin timp de Daria, a răspuns tuturor întrebărilor pe care fanii acestora le aveau despre ei. Mai exact, rusoaica a postat pe contul său personal o fotografie în care apare într-un loc cel puțin familiar pentru fostul cuplu Bodi-Bianca.

Milionarul a dus-o la vila lui din Monaco

Fanii lui Alex Bodi pot spune orice despre el în acest moment însă cu sigurantă nu pot afirma că acesta are lipsă de inspirație. Cea mai mare dovadă în acest sens sunt imaginile postate de Daria Radionova pe pagina ei de socializare.

Focoasa șatenă a afișat pe Instastory imagini din vara trecută, în același peisaj în care și Bianca obișnuia să se pozeze, semn că cele două dive au trecut prin același loc. În mod suprinzător vederea ilustrează peisajul pe care Bodi îl are chiar de pe terasa reședinței sale din Monaco.

Având în vedere că fotografiile în care Daria apare în zona respectivă au fost realizate în vara anului 2020, iar pe atunci Bianca și Alex Bodi pozau în cuplul perfect, totul începe să prindă contur. Mai exact, milionarul a reușit o bună perioadă de timp să joace la două capete.

Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi! S-a aflat cum a reușit Bodi să o înșele pe Bianca o lungă perioadă!

 

Bianca a fost cea care într-un final a dejucat aranjamentul afaceristului și a decis să pună capăt oricărei legături cu acesta. Părăsit, Alex Bodi s-a decis se pare să îi dea lovitura de grație blondinei. Astfel, și-a oficializat rapid relația cu Daria pe care a și invitat-o în România.

Ba mai mult, Bodi a prezentat noua cucerire chiar și prietenilor sai. În semn de apreciere, rusoaica pare să îi fie acum extrem de dedicată așteptându-l în vila din Pipera, cu sufletul la gură, ca acesta să se întoarcă din arest.