Bianca Drăgușanu și Daria Radionova continuă războiul tăcut început în urmă cu câteva săptămâni. Deși actuala iubită a lui Bodi a precizat pentru urmăritorii ei de Instagram în trecut că nu are de gând să dea curs vreunui schimb de replici între ea și rivala ei, se pare că s-a răzgândit. Aflată în România alături de iubitul ei, Alex Bodi, Daria „aruncă” tot mai des mesaje subtile la adresa Biancăi.

Blondina tratată cu superioritate de rusoaică

Daria locuiește acum alături se Alex Bodi în vila din Pipera. Chiar dacă a anunțat că va fi nevoită să plece de Crăciun pentru a se ocupa de afaceri, măsurile restrictive impuse în Marea Britanie i-au dat planurile peste cap.

Pentru că toate granițele sunt închise către țara în care ea locuiește, focoasa șatenă va rămâne cel mai probabil o perioadă mai lungă alături de afacerist. Și are și de ce! Din postările ei rezultă că Daria se consideră acum o adevărată stăpână în reședința luxoasă a iubitului ei. Ea a postat pe Instagram o imagine cu livingul vilei alături de care a scris „I stay at home/stau acasă”.

În ceea ce o privește pe rivala ei, Radionova a publicat pe Instastory un mesaj cu subînțeles.Fanii ei au înțeles imediat că acesta îi era adresat fostei iubitului ei.

„Unii oameni cred că îi urăsc. Nu, eu nici măcar nu mă gândesc la ei.” , a scris rusoaica pe Facebook.

Daria a ajuns în România în urmă cu o săptămână cu intenția de a-și vizita iubitul în arest. După ce a reușit să petreacă alături de el o oră, șatena avea de gând să se întoarcă înapoi în Londra.

Supriza a venit în urma deciziei magistraților de a-l elibera pe Alex Bodi când nimeni nu se aștepta. Chiar dacă pe numele lui mandatul de arest preventiv a fost prelungit se pare că avocatul afaceristului a reușit să obțină schimbarea pedepsei cu arestul la domiciliu.

Daria Radionova, mesaj direct pentru Bianca Drăgușanu! Fosta lui Alex Bodi se va înfuria!

Astfel, Daria s-a trezit cu milionarul la ușă în timp ce se pregătea să plece din vila lui. Pentru că milionarul nu poate părăsi locuința însă are voie să primească musafiri, în mod cert cei doi vor avea un Crăciun alături de prietenii milionarului.

Daria nu se oprește aici cu gesturile cu care vrea să o eclipseze pe Bianca. Rusoaica vrea să își extindă afacerea cu blănuri de lux și în România.

Pură coincidență sau nu și rivala ei are un brand de blănuri pe care îl deține alături de o prietenă. Dacă rusoaica își va duce planul la final, Bianca Drăgușanu va avea concurență serioasă pe piața de profil.