Daria Radionova se mută definitiv în România? Acum s-a aflat de ce rusoaica nu a mai părăsit țara după ce Bodi a fost arestat

Nimeni nu știa până acum de ce iubita lui Alex Bodi a ales să rămână în București după ce afaceristul a fost săltat de mascați. Abia acum s-a aflat de ce aceasta nu se va întoarce prea curând la Londra.

Rivala Biancăi Drăgușanu a trecut prin șocul vieții asistând la întreaga scenă în care iubitul ei a fost luat la bani mărunți de procurori. Focoasa șatenă a venit în România pentru a petrece câteva zile alături de jumătatea ei însă totul s-a transformat se pare într-un episod ce i-a schimbat viața. Dacă toată lumea credea că rusoaica a rămas aici pentru Alex Bodi, ei bine, pe lânga acesta diva mai are încă unul în plus.

A rămas fără afacerea de la Londra?

Daria Radionova este recunoscută în Marea Britanie ca fiind o tânără antreprenoare de succes. De altfel în interviurile pe care le-a oferit de-a lungul timpului mai multor publicații celebre, rivala Biancăi chiar așa s-a și prezentat.

Iubita lui Bodi deține într-o zonă scumpă a Londrei un magazin de blănuri dar și un salon de înfrumusețare în parteneriat cu o altă persoană. Recent s-a aflat că în mod inexplicabil colaboratorul ei ar fi decis să închidă salonul respectiv.

De altfel există speculații că bărbatul respectiv ar fi un afacerist controversat. Deși acesta este căsătorit se spune că rusoaica ar fi avut o relație cu el. Cel mai probabil acesta văzând traiectoria amoroasă a femeii a decis să se retragă din ecuație luându-i și business-ul făcut inițial cadou.

Daria Radionova se mută definitiv în România? Acum s-a a aflat de ce rusoaica nu a mai părăsit țara după ce Bodi a fost arestat

Astfel surse din anturajul cuplului Bodi Radionova susțin că cel puțin deocamdată frumoasa moldoveancă nu se va întoarce în Londra ci va rămâne aici pentru a-i fi alături iubitului ei.

Daria are o identitate falsă?

Noua iubită a lui Bodi este mai mult decât inspirată atunci când vine vorba de propriile alegeri. Tânăra care se recomandă o afaceristă la început de drum are de fapt origini din Chișinău. De altfel Daria a trecut printr-o serie lungă de îmbunătățiri fizice în ultimii ani.

Imagini care circulă pe internt o arată pe aceasta complet diferită fată de aspectul fizic pe care îl are acum. Aceasta a trecut prin operații estetice la nivelul feței, mai ales în zona pomeților, dar s-a ocupat în mod evident și de buzele sale. De asemenea șatena a mai apelat la o intervenție pentru a avea un posterior bombat și nu în ultimul rând și-a făcut o pereche de implanturi mamare generoase.

Astfel în ceea ce privește imaginea, iubitele lui Bodi nu s-au sfiit să apeleze aproximativ la aceleași intervenții estetice. Odată cu noua imagine Daria a optat și pentru a avea un nume nou. Iubita lui Bodi avea numele de familie Cabacova însă din dorința de a-și desăvârși imaginea și-a schimbat și identitatea, devenind Daria Radionova.