Daria Radionova singură pe străzile din București! Iubita lui Bodi îi transmite un mesaj direct : „Mi-aș ori să fii aici”

Telenovela trio-ului amoros care a atins în ultimele ore un deznodământ total neașteptat continuă având în vedere că iubita lui Bodi se afla încă în Tomânia. Rusoaica nu l-a părăsit pe milionar cât timp acesta trebuie să dea răspuns în ancheta ce îl vizează alături de alte nume.

Daria Radionova a trăit în mod sigur una dintre cele mai tarumatizante experiențe la prima sa vizită î țară.Focoasa șatenă a crezut că se va bucura din plin de un timp de calitate alături de proaspătul iubit însă socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg.
Asta pentru ca toate planurile porumbeilor îndragostiți au fost năruite odată cu declanșarea investigațiilor în dosarul greu de trafic de carne vie.

 

 A condus bolidul lui Bodi singură prin București

Datia Radionova a trăit cel mai probabil spaima vieții atunci când se afla ieri dimineață în vila lui Alex Bodi, acolo unde mascații au descins pentru percheziții. Focoasa șatenă și milionarul s-au văzut nevoiți să își intrerupă orele de odihna pentru ca acesta să dea explicații oamenilor legii pentru faptele de care este suspectat.

Dacă la scurt timp anchetatorii au decis ca iubitul ei să fie condus la DIICOT pentru a continua dezvaluirile, rusoaica s-a văzut nevoită să rămànă singura ore în șir în casă.Daria a fost „salvată” abia dupa amiază de prietenii lui Bodi care au luat-o din imobil.Daca toata lumea credea ca șatena s-a urcat în primul avion spre Londra, ei bine Daria i-a rămas alături iubitului ei și la greu.

Aceasta a postat pe contul sau de Instagram cateva imagini care ilustreaza că a luat „la pas” străzile din București la volanul bolidului partenerului ei.Melancolica, Daria a pus pe fundalul acesyora o piesa ale cărei versuri erau cel mai probabil destinate milionarului.

 

Daria Radionova singură pe străzile din București! Iubita lui Bodi îi transmite un mesaj direct : "Mi-aș ori să fii aici"

„Imi e dor de imbratisarea ta, as vrea să fii aici” i-a transmis aceasta indirect lui Bodi.

In imagini Daria si-a pozat inclusiv mâna pe care a avea un inel cel mai probabil cadou din partea milionarului, semn ca acesta are gânduri serioase cu noua relație.

Daria Radionova are de fapt o alta identitate, asta pentru că în trecut focoasa șatenă s-ar fi numit de fapt Daria Cabacova. Mai mult, originea acesteia nu ar fi din Rusia ci chiar din Chișinău, semn ca iubita lui Bodi înțelege foarte bine limba română. Daria este prezentată în presa internațională ca fiind o tânără antreprenoare de succes, ea deținând un magazin de blănuri într-una dintre cele mai scumpe zone ale Londrei.

Daria a devenit celebră după ce și-a blindat doua autoturisme de lux cu cristale swarowski. Iubita lui Bodi se prezenta pentru diferite publicații ca fiind o persoana simplă ce își dorește să urmeze modelul propriei mame în afaceri.
Alex Bodi și Daria s-au cunoscut la începutul acestui an pe Coasta de Azur într-un cerc mai mare de prieteni.