Daria și Bianca Drăgușanu, război mut pe rețelele de socializare! ”Mințile goale fac cel mai mult zgomot”

Daria Radionova și Bianca Drăgușanu își aruncă cuvinte grele în mediul online.

Daria și Bianca Drăgușanu, război mut pe rețelele de socializare! ”Mințile goale fac cel mai mult zgomot”

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova nu încetează să-și arunce săgeți otrăvitoare! Cele două au devenit rivale de temut mai ales de când Alex Bodi a făcut publică și a oficializat relația cu rusoaica.

Se știe faptul că în presă s-a scris de mai multă vreme faptul că Daria ar fi, de fapt, amanta lui Alex Bodi de când era împreună cu Biaca Drăgușanu. Lucrurile s-au schimbat între timp, se pare, iar din statutul de amantă, frumoasa rusoaică a devenit iubita oficială a afaceristului.

Alex Bodi se află acum într-o situație destul de delicată, însă iubita lui îi este aproape orice i s-ar întâmpla. Cu toate că acum nu mai are nicio legătură cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a dat cu părerea despre situația în care se află acum fostul ei soț.

Acest fapt pare că a deranjat-o pe actuala iubită a lui Alex Bodi, așa că nu a ezitat să își exprime și ea opinia în mediul online despre Bianca Drăgușanu. Chiar dacă a făcut-o într-un mod destul de discret și nu a dat niciun nume, este de la sine înțeles pentru cine a fost mesajul.

”Mințile goale fac cel mai mult zgomot”, au fost cuvintele pe care le-a scris Daria Radionova pe rețelele de socializare.

Daria și Bianca Drăgușanu, război mut pe rețelele de socializare! ”Mințile goale fac cel mai mult zgomot”

Bianca Drăgușanu, ce mesaj a postat pentru fostul ei soț

Un mesaj cu subînțeles a postat astăzi și Bianca, însă nu, nu pentru Daria, ci pentru Bodi, semn că l-ar fi iertat pentru toate greșelile pe care le-a făcut în trecut! Blondina nu a putut trece așa ușor cu vederea faptul că fostul său soț trece prin momente grele și, surpriză: a lăsat orice orgoliu deoparte și și-a pus sufletul pe tavă! Simte compasiune pentru Bodi și speră să treacă cu bine și peste acest impas!

”Transformarea judecății în compasiune este un proces alchimic interior inestimabil. Dacă reușești, exact în momentul în care esști mai supărat pe cineva sau pe tine, să pășești din judecată în compasiune, nu numai că produci vindecare în tine, dar o aduci și în exteriorul tău, în cei pe care i-ai judecat și condamnat”, a postat Bianca într-un InstaStory.