Bianca Drăgușanu este o mamă devotată și a dovedit faptul că are o senzibilitate foarte bine dezvoltată pentru copii. Relația pe care a avut-o cu fostul soț, Aex Bodi, chiar dacă a fost plină de peripeții și de întâmplări tumultoase, acest lucru nu i-a adus piedici divei în a avea grijă de una dintre cele două fiice pe care le are afacersitul.

Alex Bodi se află după gratii acum și, mai mult decât atât, este implicat într-o relație amoroasă tocmai cu rivala fostei soții, Daria Radionova. Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de aceste lucruri și, în conitunuare, se consideră a fi mamă vitregă pentru micuța Selena.

De ce a ajuns Selena, fiica lui Alex Bodi, în grija Biancăi Drăgușanu! Ce făcea mama fetiței în acele momente
De ce a ajuns Selena, fiica lui Alex Bodi, în grija Biancăi Drăgușanu! Ce făcea mama fetiței în acele momente

Alex Bodi a mai avut o căsnicie cu Iulia Sălăgean. Din iubirea lor a rezultat o fetiță adorabilă pe nume Selena. Chiar dacă au împărțit același soț, în perioade diferite, ce-i drept, cele două foste soții ale afaceristului se înțeleg de minune acum și pare că nici nu ar fi existat la mijloc această situație între ele.

Mai mult decât atât, Iulia seamănă foarte mult cu Bianca, semn că Alex Bodi are un anume tipar de femeie fatală. Amândouă sunt tunate și cu părul blond. Ele nu își poartă ură una celeilalte. Din contră, își oferă un sprijin reciproc la nevoie. Micuța Selena a venit pe lume în urmă cu aproximativ 3 ani, mai exact în anul 2017.

Cele două foste soții ale lui Alx Bodi se înțeleg de minune

Relația pe care Alex Bodi a avut-o cu Iulia nu a fost deloc una pașnică. Și-au unit destinele în anul 2014. Tot ea a fost cea care a depus plângere împotriva lui Alex Bodi pe motiv că ar fi făcut parte dintr-o rețea de proxenetism. Mai mult decât atât, Iulia povestește că Alex Bodi a obligat-o să se prostitueze în Germania în cluburi între anii 2014-2016.

Chiar și așa, iată că din relația pe care au avut-o a rezultat fetița lor, Selena. Anul 2018 a fost cel în care cei doi au divorțat din cazua infidelității afaceristului fix cu Bianca Drăgușanu.

Cu toate acestea, lucrurile s-au așezat în așa fel încât cele două foste soții ale omului de afaceri să nu își împărtășească nici măcar un seniment de ură. Mai ales că Selena o simpatizează destul de mult pe Bianca. Acestea păstrează legătura și se ajută la nevoie.

De ce a ajuns Selena, fiica lui Alex Bodi, în grija Biancăi Drăgușanu! Ce făcea mama fetiței în acele momente

Selena și Sofia s-au distrat de minune împreună

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a luat-o pe Selena de la Grădiniță. Așa că cea mică a petrecut foarte bine alături de Sofia, fiica divei. Voia bună a fost la ea acasă. Cea mică a stat în grija Biancăi cât timp mama ei se afla la un curs de make-up.

Chiar dacă Bianca Drăgușanu a intervenit în viața Iuliei și a lui Alex Bodi în momentul în care ei doi erau încă într-o căsnicie, blondina mărturisește faptul că situația a fost una cât se poate de corectă. Iulia știa de la Alex Bodi cum stau lucrurile și că are o relație cu Bianca.