De ce a refuzat Gabriela Cristea toate contractele ce i-au fost propuse recent în televiziune? Vedeta are alte planuri!

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România a spus adevărul despre absența ei de pe micul ecran. Gabriela Cristea și-a asigurat telespectatorii că este bine, chiar dacă nu mai apare atât de des la televizor.

Gabriela Cristea, așa cum n-ai mai văzut-o! Vedeta s-a fotografiat în așternuturi

Gabriela Cristea lipsește, spre întristarea fanilor ei, de ceva timp de pe micul ecran. Emisiunile moderate de vedetă erau urmărite de telespectatori mai ales pentru flerul acesteia. Chiar dacă vedeta se declară îndrăgostită de acest domeniu, momentan, soția lui Tavi Clonda, a pus pe pauză orice colaborare din media.

Pentru această decizie, Gabi are și un motiv bine întemeiat pe care nu s-a sfiit să îl împărtășească publicului ei.

A refuzat toate ofertele primite

Dacă toată lumea credea că vedeta duce lipsă de proiecte, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Gabi a primit numeroase oferte de a prezenta emisiuni din partea mai multor posturi de la noi, însă le-a refuzat pe toate. După analiza ofertei, soția lui Tavi Clonda a decis să pună deocamdată în stand by această meserie. Astfel, cel puțin pentru anul în curs, Gabriela nu ia în calcul vreo revenire pe micul ecran.

Vedeta a mărturisit că este conștientă de faptul că zona televiziunilor traversează o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar.

De ce a refuzat Gabriela Cristea toate contractele ce i-au fost propuse recent în televiziune? Vedeta are alte planuri!

 

Prezentatoarea nu exclude ca de anul viitor să semneze pentru un nou proiect, însă abia după ce totul va reveni la normal susține ea.

„Am refuzat toate proiectele pe care le-am primit. Am avut trei propuneri, iar pe două dintre ele le-am declinat din start. Situația din televiziune nu e tocmai roz, iar eu nu vreau să apar la televizor doar de dragul de a apărea. Anul ăsta sigur nu revin”, a declarat Cristea.

Un alt motiv decât cel financiar pentru care Gabi refuză deocamdată să ajungă înapoi într-un format pe tv este legat și de situația actuală a pandemiei. Vedeta susține că preferă să se ocupe personal de fetițele ei și să nu angajeze o bonă.

De altfel, Gabriela Cristea este focusată și pe a-l propulsa momentan doar pe soțul ei în media. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că a declinat multe invitații în emisiuni pentru că Tavi a semnat, la rândul lui, pentru un proiect al Antenei 1.

A fost păgubită de fostul soț

Gabriela Cristea a strălucit mereu în fața camerelor de luat vederi și a transmis întotdeauna multă pozitivitate. Dincolo de cariera de succes, vedeta nu a avut deloc o viață ușoară. Ea a plecat de acasă de la vârsta de 18 ani și nu s-a mai întors niciodată în casa părintească, fiind în relații extrem de proaste cu proprii părinți.

Gabi nu a fost prezentă nici la înmormântarea propriei mame, iar vestea decesului a primit-o când era în direct în timpul unei ediții a fostei emisiuni „Noră pentru mama”.

Soția lui Tavi Clonda nu a divulgat niciodată motivele care au determinat-o să fie atât de înverșunată împotriva propriei familii.

Ulterior, după ce s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, Gabi nu a găsit nici în acel context liniștea pe care o căuta.

Relația lor s-a încheiat cu un divorț, în urma căruia vedeta a rămas fără zeci de mii de euro în conturi după ce omul de afaceri ar fi avut acces la sumele respective.