De ce Mirela Vaida nu-și dă niciodată verigheta jos! Vedeta a spus adevărul: ”Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică”

Mirela Vaida nu și-a dat niciodată verigheta de pe deget. Uite care este motivul!

Mirela Vaida, dezvăluiri din trecut. Câți bani a câștigat la primul loc de muncă: ”Atunci mi-am luat şi primul apartament”

Mirela Vaida și partenerul ei de viață și-au unit destinele în anul 2009. Cei doi au parte de o iubire ca în povești. Din rodul dragostei au luat naștere cei trei copii ai lor. Sunt cele mai importante ființe din viața lor, iar prezentatoarea le demonstrează mereu asta. Micuții sunt deja vedete pe social media, unde adună mii de aprecieri în doar câteva minute.

Vedeta este foarte sinceră cu lumea din jurul ei, dar a ascuns un mare secret până acum. Mirela Vaida nu a mai vorbit despre acest subiect până acum și a reușit să surprindă pe toată lumea cu declarațiile sale. Ei bine, se pare că frumoasa prezentatoare nu și-a dat niciodată verigheta jos, de când a ajuns în fața altarului.

Mirela Vaida este superstițioasă

Ea nu și-a ținut prea mult admiratorii pe jar, așa că le-a dezvăluit și motivul pentru care a făcut acet lucru. Mirela a recunoscut că este o persoană superstițioasă. Tocmai din această cauză, ea nu a vrut să renunțe la ea nici măcar pentru un minut. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” poartă bijuteria respectivă în fiecare zi, iar același lucru se întâmplă și cu inelul de logodnă.

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a spus Mirela Vaida pentru click.ro.

De ce Mirela Vaida nu-și dă niciodată verigheta jos! Vedeta a spus adevărul: ”Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică”

Nu doar că este o persoană superstițioasă, ea este și credincioasă și trăiește cu frica lui Dumnezeu. Pentru Mirela Vaida verigheta nu este o simplă bijuterie, ci semnifică legătura veșnică dintre ea și tatăl copiilor ei. Despre soțul ei ea vorbește mereu foarte frumos și îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea și pentru familia lor în toți acești ani.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.”, a declarat Mirela Vaida în urmă cu ceva timp.