Fără doar și poate, Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei și cu toate că în viața profesională îi merge bine, la capitolul dragoste lucrurile sunt puțin mai complicate. 

Motivul pentru care nu vrea să se căsătorească

Însă chiar și așa, actrița vrea ca fanii ei să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei și chiar le răspunde la întrebări și curiozități. A avut un astfel de moment de sinceritate în perioada de izolare.

Atunci, Mădălina Ghenea le-a mărturisit urmăritorilor săi ce crede despre căsătorie. Chiar dacă de regulă ea nu prea își dorește să vorbească despre acest subiect. Ea a răspuns sincer unui urmăritor. 

„Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei.”, a mărturisit actrița.

De asemenea, în perioada în care se afișa la brațul miliardarului Leonardo Maria Del Vecchio, au început să apară tot felul de zvonuri legate de o posibilă logodnă. În acel moment, modelul a vorbit deschis despre această decizie și a recunoscut că și-ar dorii să îmbătrânească singură. 

“Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură. Decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum.

De ce nu își dorește Mădălina Ghenea să se căsătorească: ,,Personal, aș prefera să..”
Foto: unica.ro

,,Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită…”

Mai mult decât atât, actrița a dat asigurări că nu se simte deloc singură sau neîmplinită. Dar că nu îi prea place să vorbească despre acest lucru. 

,,Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)”, a povestit ea pe o rețea de socializare. 

Și cu toate că viața ei amoroasă a fost mereu în atenția publicului se pare că Mădălina a decis să ofere o serie de clarificări legate și de acest aspect. Vedeta a recunoscut că o să-și păstreze în continuare viața privată și că fiica și mama ei sunt cele mai importante.  De asemenea, ea a mai specificat și că își va dedica viața fiicei sale, muncii, familiei și prietenilor. 

De ce nu își dorește Mădălina Ghenea să se căsătorească ,,Personal, aș prefera să..”

Ultima relație a actriței ar fi fost cu miliardarul italian Leonardo Maria Del Vecchio. Însă se pare că ei au ajuns la despărțire pentru că tatăl acestuia nu prea a fost de acord cu această relație.