Delia, atacată de fani pe Instagram. Răspunsul neașteptat al vedetei: „Deplorabil”

Delia i-a dat răspunsul unui fan răutăcios.

Delia, atacată de fani pe Instagram. Răspunsul neașteptat al vedetei: "Deplorabil"

Delia trăiește fiecare clipă din viața ei la maximum. Motiv pentru care vedetei nu îi prea pasă de pandemie și astfel a plecat în vacanța mult visată. Se pare că își dorea de foarte multă vreme să meargă în Maldive. Deși aceasta a mers acolo ca să se relaxeze, din păcate nu a ținut cont de câteva aspecte esențiale. Astfel urmăritorii ei fiind extrem de atenți la detalii, nu au ezitat să o taxeze grav.

Vedeta nu a plecat singură peste hotare, ci alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Aceștia par in imagini extrem de fericiți că au reușit, pentru o vreme, să scape de agitația din București. Chiar dacă zilele astea se află departe, artista nu a uitat și de fanii săi. Ea a postat o serie de imagini pe rețelele sociale, care le-au atras imediat atenția internauților.

Delia a fost prinsă pe picior greșit

Aceasta a postat pe Instagram imagini cu peisaje care te lasă fără suflare, la care au primit zeci de aprecieri și zeci de comentarii în doar câteva secunde . Nu la fel de bine au reacționat fanii și la ultimul filmuleț. Frumoasa vedetă a uitat să își aranjeze părul, fie că n-a vrut sau nu i-a păsat deloc.

Delia, atacată de fani pe Instagram. Răspunsul neașteptat al vedetei: "Deplorabil"

Cu toate acestea un internaut a și luat-o repede la rost, remarcând că părul acesteia n-ar fi arătat prea bine, nefiind aranjată. Chiar dacă unii au apreciat curajul de care a dat dovadă, făcându-și apariția cu un păr natural și fără niciun pic de machiaj, cântăreața a ținut să dea cârcotașului un răspuns pe măsură.

„A ajuns părul ăla într-o stare deplorabilă . 😕”, a scris cineva.

„Da … e și ud … săracu și prins cu o clamă. Deplorabil 😂.Nu știu cum de nu mi-am făcut “repede” niște bucle!”, a replicat Delia.