Delia, critici dure la adresa lui Mihai Bendeac. Ce spune despre vestimentația acestuia. „Era groaznic. Bine că nu îl mai are”

Delia a acordat recent un interviu, în care a vorbit și despre colegul ei, Mihai Bendeac. Vedeta nu a avut nicio reținere și a criticat stilul vestimentar al acestuia, spunând că este „foarte trist”.

Delia, critici dure la adresa lui Mihai Bendeac. Ce spune despre vestimentația acestuia. „Era groaznic. Bine că nu îl mai are”

Delia este printre cele mai apreciate și adorate artiste din România. Frumoasa cântăreață lansează hit după hit, iar spectacolele ei se ridică la cel mai înalt nivel, fanii trăind o experiență de neuitat. Când nu este în studio, admiratorii o urmăresc cu drag în ipostaza de jurat, fie la super show-ul „X Factor”, fie la cea mai haioasă emisiune „IUmor”.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia și colegul ei de la masa juriului, Mihai Bendeac, leagă o prietenie de ani buni, în care se înțeleg de minune, dar mai ales sunt foarte sinceri unul cu celălalt. Cei doi nu se sfiesc să își spună adevărul în față indiferent de situație, însă nici nu lasă loc de supărări. Nu de puține ori artiștii s-au criticat reciproc în mod public, iar de această dată situația nu este mai „roz”.

Delia, replici tăioase la adresa lui Mihai Be2ndeac

Într-un interviu recent, Delia „l-a făcut praf” pe Mihai Bendeac nu pentru atitudinea lui sau capacitățile de jurat la IUmor, ci pentru… stilul vestimentar. Blondina este cunoscută pentru ținutele excentice, dar mai ales extrem de colorate și vesele. Outfit-urile Deliei de pe scenă sau din emisiuni sunt printre cele mai spectaculoase, însă nici în viața de zi cu zi vedeta nu face excepții. Pe de altă parte, artista nu a putut spune același lucru și despre bunul ei prieten, Mihai Bendeac.

„Bendeac se îmbracă foarte trist. Nu e ca și când nu îî spun asta mereu. Cel mai trist, ever. Nu e o problemă că se îmbracă la fel. Dar să fii puțin mai… nici cu negru nu am nimic. Dar să nu fie jeans-ul ăla și tricoul ăla care este semi-mulat și același mereu. Cred că dacă o să îl văd cu hanorac, atunci o să îi spun că s-a reinventat. Sacou cu epoleți, foarte pe teatral și cu șnuruleț din paiețele. Atunci nu i-am zis nimic, pentru că nu ne cunoșteam foarte bine și nu eram atât de prieteni. Sacoul ăla era groaznic, era roz. Bine că nu îl mai are. L-a donat!”, a spus Delia.

Prin urmare, Delia nu este deloc impresionată de stilul vestimentar al prietenului ei și nu ezită să arate acest lucru. Potrivit acesteia, este unul plictisitor și asemănător aproape în fiecare situație. Cu toate aceste, artista este ușurată și „mândră” de faptul că totuși actorul a mai renunțat la câteva ținute care nu erau deloc pe placul ei.