Delia, dată de gol de mama ei. Ce a declarat Gina Matache despre fiica sa: „Lumea o judecă că e disperată după bani”

Ce spune mama Deliei despre îndrăgita artistă!

Delia, dată de gol de mama ei. Ce a declarat Gina Matache despre fiica sa: "Lumea o judecă că e disperată după bani"

Despre Delia fanii știu foarte multe lucruri, dar mama vedetei i-a luat pe toți prin surprindere. Femeia a făcut dezvăluiri incendiare despre fiica ei. A povestit câteva lucruri din intimitatea artistei, despre care niciun fan nu avea idee. Se pare că printre multele calități ale cântăreței, ea are și un mare defect.

Delia este o artistă de succes de la noi din țară. Vedeta se bucură de succes pe toate planurile. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzva Munteanu. Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, dar se iubesc la fel ca la început. Vedetele adoră să călătorească și au mers aproape în toate colțurile lumii. Mai au, însă, extrem de multe locuri de vizitat în viitorul apropiat.

De ce nu are Delia copii!

De ceva vreme, multă lume se tot întreabă când va deveni Delia mamă pentru prima dată. Ea a fost extrem de sinceră cu admiratorii ei de fiecare dată când a venit vorba despre acest subiect. Copii nu sunt pe lista planurilor de viitor, pentru că nu se simte încă pregătită pentru asta.

Mama artistei are o părere extrem de bună despre ginerele său, pe care îl descrie ca fiind un bărbat atent și drăgăstos. Tot Gina Matache le-a povestit tuturor de ce frumoasa ei fiică nu a făcut un copil până la această vârstă. Este de părere că în viață trebuie să sacrifici ceva pentru altceva.

Delia, dată de gol de mama ei. Ce a declarat Gina Matache despre fiica sa: "Lumea o judecă că e disperată după bani"

Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

Mai mult de atât, ea a spus și care este cel mai mare defect al Deliei. Artista nu acceptă sfaturile nimănui, pentru că este o persoană cu capul pe umeri.

 Indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache.