Delia, declarații surprinzătoare despre momentul în care va deveni mamă: “Sunt prea tânără și prea bătrână… “

Delia a vorbit din nou despre copil.

Delia, declarații surprinzătoare despre momentul în care va deveni mamă: “Sunt prea tânără și prea bătrână… “

Delia nu are nevoie de prea multe introduceri. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Este o femeie de succes, căreia îi merge bine pe toate planurile. Cântăreața are o carieră de vis și duce o viață perfectă. Are o locuință imensă, unde trăiește alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, dar se iubesc la fel ca la început. Relația lor este una puternică și au dat dovadă că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Ei se bucură din plin de fiecare moment din viața lor și nu pierd deloc timpul. Au călătorit împreună în întreaga lume și încă mai au multe locuri pe care ar vrea să le vadă.

Delia: “Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil“

Despre Delia fanii ei știu că încă se consider un copil. Are momente în care se comportă ca unul, dar nu regret nimic. Unul dintre cele mai mari curiozități despre ea ale oaemnilor din jur este legată de copil. Mulți ar vrea să știe când va deveni celebra cântăreață mamă.

Nu este prima data când Delia vorbește despre acest subiect și probabil nu va nici ultima. Ea crede că este mult prea devreme să aducă pe lume un copil, desi dacă ar fi să ne luăm după vârstă nu este deloc așa. De-a lungul anilor, multă lume a spus despre ea că nu poate face un copil, nu că nu și-ar dori. Recent, ea a oferit un interviu în care a vorbit din nou despre acest subiect, în speranța că oamenii vor înțelege.

 Delia, declarații surprinzătoare despre momentul în care va deveni mamă: “Sunt prea tânără și prea bătrână… “

“Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat Delia pentru unica.ro.