Delia, imagine de colecție cu părinții ei. Cum arătau aceștia în tinerețe / FOTO

Delia a luat pe toată lumea prin surprindere.

Delia, imagine de colecție cu părinții ei. Cum arătau aceștia în tinerețe / FOTO

Delia se află pe lista celor mai frumoase și îndrăgite artiste de la noi din țară. Frumusețea și talentul se moștenesc în familie, în cazul ei. Gina Matache este o femeie cochetă, care arată extrem de bine. A arătat așa mereu, iar ultimele imagini pe care le-a postat celebra ei fiică stau drept dovadă.

Jurata de la X Factor nu ezită să își surprindă fani, ori de câte ori are ocazia. Ea petrece foarte mult timp pe Instagram, acolo unde postează zilnic. Fanii sunt mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei și sunt recunoscători că Delia împărtășește cu ei cele mai frumoase momente din viața ei. Pentru artistă familia este cea mai importantă și ar face orice pentru binele ei.

Delia a postat o fotografie emoționantă cu părinții ei

În urmă cu câteva zile, blondina a postat o serie de imagini cu ea din tinerețe. Fotografiile au fost făcute pe la începutul carieriei sale, iar Delia era la fel de frumoasă ca acum. Artista a primit mii de aprecieri din partea admiratorilor, care au înțeles că amintirile sunt foarte imortante pentru ea. Nu doar cu ea a decis să posteze câteva amintiri frumoase, ci și cu oamenii care i-au dat viață.

 „Cine m-a făcut om mare”, a scris Delia în dreptul imaginii de pe Instagram. 

Delia, imagine de colecție cu părinții ei. Cum arătau aceștia în tinerețe / FOTO

Vedeta are un respect imens pentru părinții ei, chiar dacă tatăl său a fost mai mult absent în viața sa. Gina Matache, în schimb s-a ocupat de creșterea celor două fiice ale sale, Oana și Delia. A încercat să le ofere acestora tot ce au avut nevoie și le-a susținut la fiecare pas. Acum, ele sunt două femei de succes, pe care toată țara le cunoaște.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”, dezvăluia mama Deliei într-un interviu pentru spynews.ro.