Delia, imagine de infarct în mediul online! Nu a mai ținut cont de nimic și a postat foografia

Delia și-a băgat fanii în boală după ce a postat o fotografie în costum de baie.

Delia, imagine de infarct în mediul online! Nu a mai ținut cont de nimic și a postat foografia

Delia nu mai are nevoie de nicoo prezentare! Este o adevărată bombă sexy și, din când în când, dă mințile peste cap tuturor admiratorilor ei din mediul online. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci focoasa artistă a publicat o fotografie într-un costum de baie care îi scotea la înaintare tot ce are mai frumos.

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din România și pe bună dreptate! Vedeta face un show de zile mari oriunde ar merge, iar fanii sunt în delir când ea este pe scenă.

Este o femeie cu foarte mult succes în planul profesional, dar și în ceea ce privește planul personal. Chiar dacă încă nu a devenit mamă, Delia se consideră a fi o femeie împlinită. Ese iubită, apreciată și se simte foarte bine în pielea ei.

Nu postează foarte des fotografii în ipostaze sexy, dar și când o face…să vă țineți! Delia s-a fotografiat într-un costum de baie extrem de sexy, iar fanii i-au putut admira formele foarte bine conturate. Se vede din plin faptul că Mama Natură a fost foarte generoasă cu ea. Însă și timpul petrecut în sala de fitness în mod cert a avut un cuvânt mare de spus.

Delia s-a fotografiat cu posteriorul bombat în prim-plan

Nu vă mai fierbem, căci știm că abia așteptați să vedeți ceea ce a publicat Delia pe pagina sa de Instagram, așa că vă spunem că a îmbrăcat cel mai minuscul costum de baie, din două piese.

Delia, imagine de infarct în mediul online! Nu a mai ținut cont de nimic și a postat foografia

Direct de pe plajele din Maldive, acolo unde cântăreața și soțul ei s-au cazat într-un resort de lux, Delia a realizat o mică ședință foto, prin care și-a etalat încă o dată posteriorul ei cu care a băgat în boală mulți masculi, dar a adunat și multă invidie din partea multor doamne și domnișoare.

Diva a realizat o imagine interzisă cardiacilor și minorilor, căci, cel mai probabil, cel care a făcut fotografia este chiar soțul ei, care a surprins-o de jos în sus, cu posteriorul în prim plan.