Delia participă la Asia Express!? Vedeta, declarații despre următorul sezon: "Dacă se face la anul..."
in

Delia participă la Asia Express!? Vedeta, declarații despre următorul sezon: „Dacă se face la anul…”

Delia a făcut o serie de dezvlăluiri despre următorul sezon Asia Express.

Delia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta este o mare iubitoare de aventură, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Adoră să călătorească și a mers în aproape toate locurile în care și-a dorit. Pandemia de coronavirus a împiedicat-o să viziteze multe locuri anul acesta, dar sigur va recupera anul viitor.

Unii ar spune despre ea că nu există loc în care să nu fi mers. Ea și Răzvan Munteanu, soțul ei, mai au o listă lungă de locuri în vor să meargă. Cel mai probaibil, vor mai avea de așteptat până anul viitor. Imaginile cu cele două vedete de pe rețelele sociale fac furori de fiecare dată. Delia și-a făcut chiar și un alt cont de Instagram pe care postează imagini din vacanțele în care merge.

Delia vorbește despre participarea la Asia Express

Delia este extrem de activă în mediul online și este foarte apropiată de fanii ei. Îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei aproape zilnic. Admiratorii vedetei sunt foarte curioși și vor să știe cât mai multe lucruri despre ea. Una dintre cele mai mari curiozități ale lor este legată de participarea ei la Asia Express.

Delia participă la Asia Express!? Vedeta, declarații despre următorul sezon: "Dacă se face la anul..."

Mulți își doresc să îi vadă pe Delia și pe Răzvan Munteanu în cadrul acestei emisiuni. Cântăreața a vorbit de mai multe ori despre acest subiect, iar recent a mai dat câteva declarații în acest sens. Este încântată de ideea de a participa în următorul sezon din emisiune, dar mai întâi trebuie să îl convingă și pe soțul ei. Ei bine, suntem siguri că dacă își pune acest lucru în cap, sigur va reuși.

„Dacă se face la anul, eu mi-l conving, trebuie să-l conving pe al meu soț să vină. El dacă vine este cu un spirit de competiție nebun, el este din ăla „nu există”. Deci dacă el pe traseu, pe munte, nu suportă să treacă cineva înainte, să-l ocolească oameni, își dai seama că ar fi nebunie. Ar fi nebunie!”, a povestit Delia.

Amna, experiență de neuitat în toaleta unui mall. Ce i s-a întâmplat vedetei: ”A venit după mine la baie!”

Amna, experiență de neuitat în toaleta unui mall. Ce i s-a întâmplat vedetei: ”A venit după mine la baie!”

Justin Bieber și Hailey, pregătiți să devină părinți. Declarațiile artiștilor au uimit pe toată lumea: "Mereu mi-am dorit"

Justin Bieber și Hailey, pregătiți să devină părinți. Declarațiile artiștilor au uimit pe toată lumea: „Mereu mi-am dorit”