Delia, schimbare radicală de look. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere / FOTO

Cum arată Delia cu noua sa tunsoare!

Delia, schimbare radicală de look. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere / FOTO

Delia este o persoană extravagantă, care își trăiește viața după propriile sale reguli. Nu de puține ori, ea a reușit să își ia fanii prin surprindere. De cele mai multe ori, artista șochează cu aparițiile sale senzaționale. Optează întotdeauna pentru ținute care le taie respirația fanilor și care o definesc. În schimb, nu și-a mai făcut de ceva timp o schimare de look. A venit timpul.

Jurata de la iUmor și-a surprins fanii, după ce s-a afișat cu o nouă tunsoare. Cel mai probabil, se plictisise de cea pe care o avea deja și a ales să își facă breton. Rezultatul este unul care le-a plăcut fanilor încă din prima clipă, iar reacțiile acestora nu au întârziat să apară.

Delia și-a făcut breton

Până acum, ea a apelat la mai multe peruci și machiaje care i-au dat pe toți pe spate. Ei bine, de data aceasta s-a tuns pe bune. Ea este extrem de apropiată de admiratorii ei, care nu sunt deloc puțini. Fiecare mișcare pe care o face în mediul online este urmărită cu atenție de internauți. Este lăudată de fiecare dată când face un lucru bun, dar și criticată dur atunci când greșește.

Delia, schimbare radicală de look. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere / FOTO

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu. Multă lume se tot întreabă când va aduce artista pe lume un copil, dar se pare că acesta nu face parte din planurile sale de viitor. Este o mare iubitoare de copii, dar nu este gata pentru a avea unul al său. A vorbit de mai multe ori despre acest subiect delicat și cu toate acestea, încă primește întrebarea legată de copil.

“Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat Delia, la un moment dat.